0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs slaví postup do divize


Branky


0

Tuchlovice - Domácím se v poslední době příliš nedaří. Před 14 dny doma prohráli s SK Rakovník, aby následně prohráli i na půdě zachraňujícího se Jíloviště. Tuchlovice nechtěly prohrát potřetí v řadě. To by ovšem musely porazit Brandýs.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divize, divize, divize... Zní nyní v Brandýsu

Hosté do Tuchlovic přijeli s velkým úzkým kádrem. Na lavici byli jen Bodlák se Stankěm a spolu s nimi připravený do hry trenér Sunkovský. Utkání mnoho zajímavých momentů nenabídlo. S míčem hráli především hosté z Brandýsa. V základní sestavě překvapivě chybělo útočné eso Kraus, který nastoupil až do druhé půle. Zápas nakonec rozhodla moment z 36', kdy míč za záda Šimka dostal hostující kapitán Folwarczny - 0:1.

Druhý poločas nabídl velký boj, sedm udělených žlutých karet je toho důkazem. Obě dvě mužstva měla také možnost ke vstřelení branky, ale hostující Janáček, ani domácí Šimek se překonat nenechali. Utkání tedy skončilo výhrou hostujícího Brandýsa 1:0. Hosté touto výhrou postupují do s velkým předstihem do divize. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , S. Skořepa [-] , M. Kedroň [-] (46. V. Kraus [-] ) , M. Cabejšek [-] , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] (62. M. Pospíšil [-] ) , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-] , O. Pilař [-]

FK Brandýs nad Labem, z.s.
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , M. Baloun [-] , M. Stross [-] - V. Bojkovič [-] (72. J. Staněk [-] ) , M. Moravský [-] , M. Kubeš [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , M. Urban [-] (83. J. Bodlák [-] ) - F. Braborec [-] -

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.