2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slánští si poradili s Mnichovým Hradištěm


Branky


16. M. Nykl , 68. F. Hansl
1

Slaný - Důležitý záchranářský duel se hrál ve Slaném. Domácí tým, který na jaře zatím zažívá jen propad tabulkou potřeboval nutně bodovat. To samé ale platilo o hostech, kteří také potřebovali tři body, neboť se nacházejí v sestupovém pásmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

Do utkání vstoupili aktivně domácí, že by se ale jednalo o nějakou fotbalovou hitparádu. To se v žádném případě říci nedá. Vzhledem k důležitosti utkání hrála obě dvě mužstva ze zajištěné obrany. Hrálo se mezi vápny, každý souboj byl velmi tvrdý a obě dvě mužstva si nic nedarovala. Z úvodní šance Galbavého ještě nic nebylo, ale v 15' zužitkoval Zelenkův roh Nykl - 1:0. Důležité branka. Slaný se mohlo uklidnit druhou branku. Ta byla ale v nedohlednu. Hosty nad vodou držel výborně chytající Ježek.

Slaný se přiblížilo záchraně

Druhý poločas nabídl totožný obraz hry. Bohužel hosté si za 90 minut nevytvořili vážnější příležitost, kterou by mohli překonat Sedláka. Domácí se dokázali v druhé půli prosadit podruhé. V 70' Galbavý našel z trestného kopu Hansla, který nekompromisní hlavičkou zvýšil - 2:0. Galbavý mohl také zvýšit, ale Ježek si s jeho dobrou střelou poradil. Tři body zůstaly po bojovném zápase ve Slaném. Naopak hostům se pomalu otevírají vrátka do I. A třídy.

 

SPODEK TABULKY:

11. Hvozdnice 32
12. Slaný 30
13. Beroun 29
14. Jíloviště 25 - středeční dohrávka v Poříčí k dobru
15. Mnichovo Hradiště 23
16. Lhota 22



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , M. Tikovský [-] (78. L. Stožický [-] ) , J. Galbavý [-] (80. U. Ahmed [-] ) , M. Pospíšil [-] , M. Nykl [-] (65. J. Hořejší [-] ) , T. Zíma [-] (87. P. Klusáček [-] ) , M. Majtaník [-] , P. Čablík [-]

Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] , R. Lakatoš [-] (72. J. Tomašov [-] ) , A. Charvát [-] , D. Pokorný [-] (36. D. Boško [-] ) , F. Krejza [-] , P. Klain [-] , T. Hofman [-] , J. Bajer [-] , J. Zajíček [-] , L. Havel [-] (85. D. Kudrnáč [-] )

ŽK: 61. M. Tikovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šefara Milan - VYHNANOVSKÝ Milan, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.