Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště bez problému přehrálo Tuchlovice


Branky


0

Tuchlovice do Jíloviště přijely bez brankářské opory Šimka a nejlepšího střelce Krause. Domácí srdnatě bojují o záchranu, a tak doufali při těchto absencích v možný bodový zisk. Trenér Horst Siegl přichystal vítěznou taktiku a Jíloviště udělalo důležitý krok k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé branky a pak útlum

Zápasy v Jílovišti jsou specifické, neboť se hrají na velmi malém hřišti, čehož domácí rychle využili. Hned ve druhé minutě otevřel skóre syn trenéra Siegla Horst Siegl mladší - 1:0. Radost domácích barev ale netrvala příliš dlouho, protože ve 13' hezky vyrovnal Cabejšek - 1:1 a o dvě minuty později se prosadil také forvard Hadrika - 1:2. Hra se vyrovnala. Branku mohli vstřelit oba dva týmy, ale oboum týmům chyběl větší klid v zakončení. Vyrovnání přišlo po půl hodině hry, kdy se prosadila zimní posila Sirový - 2:2. 

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Zatímco v prvním poločase byli tuchlovičtí hráči nebezpeční, tak v druhém už tolik ne. Na hřišti bylo aktivnější domácí mužstvo, které se také v 52' dostalo brankou V. Janouška do vedení - 3:2. Hosté se nedokázali vzpamatovat a v 68' syn legendárního kanonýra Horst Siegl mladší vstřelil čtvrtou branku domácího týmu - 4:2. Víc se v utkání nestalo. Trenér Siegl tedy svůj tým spolu se svým synem přiblížil domácí tým k záchraně Ondrášovka krajského přeboru. Hosté z Tuchlovic naopak podruhé v řadě prohráli a po dlouhé době vypadli z elitní pětky.



Sestavy


TJ Jíloviště
O. Vahala [-] - M. Jiráň [-] (76. M. Adamča [-] ) , H. Siegl [-] (80. M. Hložek [-] ) , P. Kondráš [-] , F. Janoušek [-] , T. Šorna [-] , J. Kočí [-] , J. Sirový [-] (89. J. Varecha [-] ) , M. Wágner [-] , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] (86. P. Staněk [-] )

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - L. Hadrika [-] , M. Brnovják [-] (77. O. Pilař [-] ) , M. Kedroň [-] (67. M. Pospíšil [-] ) , M. Cabejšek [-] (76. J. Gerhardt [-] ) , S. Skořepa [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] , M. Pudil [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-]

ŽK: 87. J. Sirový - 70. M. Cabejšek , 89. S. Skořepa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - BROŽEK Tomáš, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.