J. Kapek 7. (p.)
P. Duchoň 41.
L. Palko 80.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strašecí potvrdilo dobrou domácí formu


Branky


7. J. Kapek (p.) , 41. P. Duchoň , 80. L. Palko - 11. M. Hnilička , 63. J. Mrhal
0

Nové Strašecí v posledním domácí zápase porazilo Zbuzany. Minulé kolo ale svěřenci Miroslava Procházky prohráli na půdě Rejšic. Hvozdnice naopak doma porazila Poříčany a dostává se do klidných vod. Utkání proběhlo v klidu. Strašecí nakonec těsně vyhrálo a upevnilo si pozici ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašecí pokaždé vedlo

Utkání začalo svižně z obou stran. Po 5' hry zahráli hosté ve vlastním vápně rukou a sudí Tvaroh bez váhání správně nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Kapek - 1:0. Vedení domácích netrvalo příliš dlouho. V 10' si navedl Hnilička míč na velké vápno a parádní střelou nedal Doubravovi šanci - 1:1. Gól hosty nakopl a dostali se do zápasu. Doubrava čelil tváří v tvář Mrázovi i Třešňákovi, ale tyto dva minisouboje dvakrát vyhrál štírek v brance Nového Strašecí. Stav zůstav vyrovnán, i díky poctivé defenzivní práci Duchoně, který vykop míč při Trešňákově pokusu z prázdné branky. Domácí se do vedení dostali v 41', kdy se po rohovém kopu vytvařila velká skrumáž před brankou Hofti. Míč si sebral Duchoň a propáli vše, co mu stálo v cestě - 2:1. 

Krásná Palkova rána rozhodla

Vstup do druhého poločasu nevyšel domácím podle představ, ale hosté si nevypracovali žádnou vyloženou šanci. Domácí mohli vstřelit rozhodující třetí gól, ale řada šancí zůstala v kategorii neproměných. Přirozeně přišel trest v 63', kdy Mrhal hlavou překonal Doubravu - 2:2. Domácí hráče, ale znovu našli odpověď. V 80' Kapek posunul míč do vápna Palkovi, který ranou z první do šibenice vstřelil třetí branku domácího týmu - 3:2. Tentokrát už hosté odpověď nenašli. Tři body zůstaly v Novém Strašecí. 



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (90. P. Buršík [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Cafourek [-] (88. L. Beneš [-] ) , J. Ducár [-] , P. Svoboda [-] (57. R. Soukup [-] ) , M. Mžourek [-]

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] (75. M. Matys [-] ) , D. Petschl [-] (62. J. Mrhal [-] ) , M. Novák [-] , L. Obermajer [-] , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-]

ŽK: 33. J. Mrázek , 54. M. Mžourek , 84. L. Palko , 88. M. Erba - 38. D. Petschl , 90. L. Mráz . ČK: 86. M. Matys .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ROTH Patrik, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.