4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzanské hvězdy v roli výletníků do Rejšic


Branky


0

Zbuzany se trápí. V posledním kole tým vydřel těsnou výhru 1:0 s Mnichovým Hradištěm. Domácí Rejšice naopak hrají výborně a sejdou-li se v plné sestavě, tak jejich tým hraje rychlý přímočarý fotbal. Tentokrát se do rejšického kolotoče dostali také Zbuzanští. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku do konce Zbuzany tahaly za kratší konec

V brance Zbuzan došlo ke změně, když zraněného Čontofalského nahradil rovněž Klíma. Na první branku se nemuselo čekat ani nikterak dlouho. V 11' se míč dostal k volnému Bělíkovi a domácí kanonýr nedal Klímovi šanci - 1:0. Hrálo se prakticky na jednu branku. V utkání nevynikali Lička se Šírlem, ale domácí borci. Hosty držel nad vodou skvěle chytající Klíma. Podruhé ale kapituloval v 34', kdy jej znovu překonal Bělík - 2:0.

Bělík hattrick dokonal v posledních vteřinách

Druhý poločas nabídl úplně stejný obraz hry. Na hřišti bylo vidět jen jedno mužstvo. Také disciplinárně potrestaný trenér Urban si stěžoval během zápasu na podprůměrný výkon svého týmu. Další branka domácích byla v nedohlednu. Klíma znovu působil jistě. Překonat se zkušeného brankáře povedlo až v 66' Maňasovi - 3:0. Definitivní tečku za zápasem udělal v posledních vteřinách výborně hrající Bělík, který pečetil svůj výkon hattrickem - 4:0. Zbuzany podruhé v řadě na hřišti soupeře prohrály a přišly o druhé místo v tabulce, kam se vrátila Vykáň.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - O. Jon [-] (78. M. Falta [-] ) , M. Bým [-] , V. Pečínka [-] , R. Kopecký [-] - J. Zorkler [-] (81. M. Rys [-] ) , Z. Bělík [-] , M. Karela [-] (75. V. Dufek [-] ) , A. Fingerhut [-] , L. Kučera [-] - M. Maňas [-] (86. R. Krichebauer [-] ) -

FK Zbuzany 1953
J. Klíma [-] - J. Kordiák [-] , L. Karda [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] - R. Šírl [-] , M. Lička [-] , M. Pospíšil [-] - M. Pánek [-] , M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŠEFARA Milan, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.