2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SK Rakovník potvrdilo skvělou formou. Bez bodů odjelo i kvalitní Poříčí


Branky


0

Rakovničtí se na jaře prezentují výborně. Podlehli jen smolně Brandýsu (suverénní lídr soutěže) 0:1. Následně hráči nastoupili na vítěznou vlnu, která před utkáním byla již na čísle pět. Minulý zápas se zranil brankář Kabele a do branky šel poprvé v sezoně od prvních minut Pešek. Nutno podotknout, že jistým výkonem přispěl k šesté výhře v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TAKTICKY SKVĚLE ZVLÁDNUTÝ ZÁPAS, SKR POŠESTÉ V ŘADĚ VYHRÁL

Do Rakovníka zavítal kombinačně silný soupeř, ale obrana domácího týmu působila kompaktně a hostům dovolila hrát jen po velké vápno. V 10‘ se domácí po parádní akci dostali do vedení, když P. Tvrz předložil míč Pucholtovi, který jej na vápně sklepl na Červeného. Rakovnický forvard šel sám na Tlamichu a s přehledem otevřel skóre – 1:0. Míč měli na svých kopačkách spíše hosté. Domácí měli náznaky šancí, ale přímé ohrožení pro Tlamichu nepřišlo.

 

Vstup do druhé půle vyšel domácím dobře. Pucholt se uvolnil ve vápně a poslal míč před branku, kde skluzujícímu Severinovi chyběl centimetr, aby vstřelil druhou branku. V 53‘ našel P. Tvrz parádním centrem hlavu Červeného, ale jeho hlavička šla nad. O minutu později měli hosté obrovskou příležitost. Severin zahrál na velkém vápně rukou, ale Havlíček trefil jen náruč připraveného Peška. V 65‘ domácí zahrávali rohový kop a Sklenka jej zakroutil přímo do branky – 2:0. O dvě minuty později výborně hrající Vild připravil šanci pro Pucholta. Ten ovšem přestřelil branku. V 78’střelu veterána Křivohlavého Pešek vyrazil konečky prstů na břevno. Pešek byl také hrdinou posledního zajímavého momentu v 81‘, kdy jeho pozornost z 20 metrů vyzkoušel Páv. Domácí brankář ale parádním skokem střelu vyrazil na rohový kop. Závěr utkání se dohrál v klidu, kdy domácí tým čtyřikrát vystřídal.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Robert Hamouz /záložník/: ,,Narazili jsme na kombinačně silného soupeře. Měli víc míč na kopačkách, ale díky naší defenzivě se nedostali do žádné obrovské šance. Moc jsme se nedostávali k tomu, co jsme chtěli hrát. Naštěstí nám pomohl ke klidu gól na 1:0. V druhé půli jsme hráli hlavně ze zabezpečené obrany a nakonec jsme si pomohli ke druhému gólu výborně zahranou standartkou."




Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - D. Vild [-] , M. Polák [-] , P. Tvrz [-] (89. M. Krupička [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] (82. C. Nwogu [-] ) , T. Pucholt [-] (87. J. Čech [-] ) , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] (77. M. Jirásek [-] ) , P. Besta [-] , D. Dratva [-] (90. S. Pfejfer [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] (67. D. Verner [-] ) , V. Balata [-] , O. Páv [-] , K. Vacek [-] , P. Havlíček [-] , D. Rejhon [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Trpišovský [-] (56. M. Klauz [-] )

ŽK: 37. P. Tvrz , 67. J. Severin , 69. J. Sklenka , 72. J. Červený , 78. T. Pucholt - 75. D. Verner , 89. R. Křivohlavý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Švagr Tomáš - PEJŠA Tomáš, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.