2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný jarní trápení neukončilo. S Galbavým v sestavě veze jen bod


Branky


0

Domácí Jíloviště v domácím prostředí v posledních zápasech hraje velmi dobře, zatímco Slaný se trápilo. Na jaře ze hřišť soupeřů přivezlo nula bodů. Vzpruhou pro tým, ale měl být návrat klíčového hráče Josefa Galbavého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezužitkovaná převaha domácího týmu

Od prvních minut byl domácí tým jasně aktivnější. Aktivita se podařila zužitkovat i brankově, když hned v první minutě mazácky přeloboval Kočí Sedláka - 1:0. Domácí tým měl i další šance, ale buď je zastavil pohotový Sedlák, břevno nebo chyběl větší klid v zakončení. Aktivní byl především Sirový. Bývalý hráč divizní Ostré byl právě auterem střely z 39', kdy míč skončil na břevně branky.

Snaha o vyrovnání se vyplatila

Domácímu týmu se nepovedlo příliš aktivně vstoupit do druhého poločasu. Iniciativu hry převzali aktivní hosté. Hořejší, Maroušek ovšem šance nevyužili. V 77' bylo vyrovnáno, kdy Voltra překvapila nepovedný centr od Tichovského - 1:1. Hosté mohli i rozhodnout, ale skóre se otočit nepovedlo. 

Penaltový rozstřel lépe zvládli svěřenci Horsta Siegla staršího, když vyhráli poměrem 3:2 a připsali si bonusový bod navíc.



Sestavy


TJ Jíloviště
V. Valtr [-] - H. Siegl [-] , P. Kondráš [-] (31. O. Vahala [-] ) , F. Janoušek [-] , J. Kočí [-] , T. Šorna [-] , J. Sirový [-] (87. J. Homola [-] ) , M. Wágner [-] , K. Černý [-] , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] (87. V. Šulc [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , M. Nykl [-] (94. A. Beneš [-] ) , J. Kubaška [-] (65. L. Stožický [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 17. K. Černý - 53. M. Pospíšil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.