3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Hruška sestřelil Sokoly ze Strašecí


Branky


0

Domácí Rejšice měly problémy se sestavou, a tak domácí lodivod Miroslav Hruška do základní sestavy zařadil sám sebe. Tento tah se ukázal jako geniální, neboť Hruška vstřelil dvě branky. V zápase diváci také viděli dva neproměněné pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Ducárovu parádu odpověděl domácí trenér

Od počátku utkání se hrál velice zajímavý duel. Hráli spolu dva týmy z horní poloviny a kvality zápasu tomu odpovídala. Ve 21' parádní ranou z levé strany zakroutil Ducár míč na zadní tyč - 0:1. Vyrovnáno mohlo být ve 26', kdy domácí tým kopal pokutový kop, když brankář Doubrava podrazil domácího Býma. Bělík ovšem nezužitkoval výhodu pokutového kopu. Vyrovnání přišlo až v 41', kdy se prosadil domácí trenér Miroslav Hruška - 1:1.

Hruška zařídil i druhý gól

Druhý poločas nabídl podobnou zajímavou podívanou. V 52' měli hosté zajímavou standardní situaci z hranice vápna z brankové čáry, ale bohužel pro hosty z ní nic nevytěžili. V 55' chyboval hostující brankář Doubrava a domácí trenér Miroslav Hruška dopravil míč do prázdné branky - 2:1. Když v 60' upravil skóre domácí Bělík na 3:0 po rychlém brejku, tak Hruška sám sebe vystřídal. Naděje pro hosty přišla v 83' kdy byl vyloučen Lacina po faulu na Cafourka. Faul byl navíc ve vápně a i hosté zahrávali pokutový kop, který ovšem Jan Mrázek podobně jako domácí v prvním poločase neproměnil.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Bým [-] , R. Kopecký [-] , V. Pečínka [-] , R. Lacina [-] - A. Fingerhut [-] , M. Hruška [-] (61. J. Páník [-] ) , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , O. Jon [-] - M. Herman [-] (74. M. Karela [-] ) -

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (57. M. Isteník [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] (77. P. Buršík [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , M. Cafourek [-] , J. Ducár [-] , M. Mžourek [-]

ŽK: 37. A. Fingerhut , 62. R. Kopecký . ČK: 83. R. Lacina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.