1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany ukončily sérii proher. Protrápily se k výhře nad Mnichovým Hradištěm


Branky


0

Domácí tým do utkání vstoupil bez trenéra Urbana lavičce. Hosté zase bez disciplinárně potrestaného Jíry. Utkání příliš krásy nenabídlo, ale domácí tým si připsal důležitou výhru, když ukončil sérii dvou proher v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šírlova branka byla zároveň vítěznou

Zbuzany se chtěly oklepat ze zápasu v Novém Strašecí, kde potrestaný trenér Urban mluvil o jiných vlivech. Začátek zápasu nenaznačoval, že by vše mohlo být jinak. V úvodní minutě měl obrovskou příležitost Veliký po parádní individuální akci, ale v dobré pozici zamířil těsně vedle. Hrálo se mezi vápny. Brankáři Ježek a Čontofalský neměli přiliš práce. V 37' vyzval exligový Lička se skórování exligového Šírla, který s přehledem otevřel skóre - 1:0. domácí tým se mohl uklidnit těsně před odchodem do šaten, ale domácí tým Malečkem zahodil pokutový kop po hraní rukou Zajíčka v pokutovém území.

Druhý poločas bylo ze strany domácího týmu čekání na závěrečný hvizd. Hra byla kostrbatá, nebyl plynulá. Rozhodně to nepřipomínalo zbuzanskou jízdu z podzimní části, kdy ze zbuzanského krásného areálu odjížděl s debaklem jeden tým za druhým. Nutno podotknout, že ve hře domácích citelně chybí rychlonohé křídlo Říha.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] (46. J. Klíma [-] ) - M. Pospíšil [-] , J. Musil [-] , M. Maleček [-] , R. Barciaga [-] - R. Šírl [-] , J. Huňáček [-] , M. Lička [-] - M. Veliký [-] (89. M. Šírl [-] ) , M. Kincl [-] , J. Brodský [-] -

Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] (77. P. Vegricht [-] ) , R. Lakatoš [-] (49. J. Svoboda [-] ) , D. Pokorný [-] , D. Boško [-] (70. J. Rakouský [-] ) , J. Tomašov [-] , J. Horák [-] , T. Hofman [-] , J. Bajer [-] (88. A. Charvát [-] ) , J. Zajíček [-] , P. Klain [-]

ŽK: 41. J. Huňáček - 35. J. Maryška , 75. J. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.