3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rejšicím tvrdá hra domácích nesvědčila, vezou si jen bod


Branky


0

Poříčany - Hra domácích je založena na velké tvrdosti, na kterou si před 14 dny stěžoval i trenér Zbuzan Luboš Urban. V utkání byl vyloučen tipovací expert tohoto kola a hráč 20. kola Jakub Zörkler, který spatřil dvě žluté karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly na začátku a konce poločasu

Vstup do zápasu domácímu týmu příliš nevyšel, protože hned po třech minutách hry se prosadil hostující Herman - 0:1. Rejšice se snažily hrát svoji technickou hru, ale domácí tým ji eliminoval zvýšenou agresivitou v osobních soubojích. Domácí i hosté měli šanci na skórování, ale zůstaly nevyužity. Vyrovnání přišlo v poslední minutě prvního poločasu, když nařízený pokutový kop proměnil robustní útočník Sedláček - 1:1.

Sedláček zachránil domácím remízu

Druhý poločas pokračoval v trendu prvního dějství. I střelci byli stejní. V 63' poslal Rejšické znovu do vedení Herman - 1:2. Krátce po brance ale spatřil Zörkler, hráč minulého kola, druhou žlutou kartu za bezohledné kopnutí soupeře v souboji o míč a byl vyloučen. Domácí tým se hnal za vyrovnáním. To také přišlo za pět minut dvanáct, když se v 86' znovu prosadil Sedláček - 2:2.

Při pokutových kopech zachovali větší klid na svých kopačkách domácí, kteří penalty ovládli poměrem 4:2 a připsali si bonusový bod.



Sestavy


SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Biško [-] , J. Navrátil [-] , D. Procházka [-] - L. Holler [-] (75. M. Štefančík [-] ) , J. Hlavatý [-] , J. Krombholz [-] , V. Mužík [-] (64. P. Jirků [-] ) - P. Sedláček [-] - F. Ludvíček [-] , J. Petržílka [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Karela [-] , V. Pečínka [-] , R. Lacina [-] , R. Kopecký [-] - A. Fingerhut [-] , J. Zorkler [-] , L. Kučera [-] , M. Maňas [-] (47. M. Falta [-] ) - M. Herman [-] (75. R. Krichebauer [-] ) , O. Jon [-]

ŽK: 53. J. Petržílka , 56. J. Navrátil - 13. J. Zorkler , 89. O. Jon , 90. V. Pečínka . ČK: 67. J. Zorkler .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Žáková Dagmar - ŠULCOVÁ Lucie, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.