0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovničtí potvrdili skvělou jarní formu. Vyhráli popáté v řadě


Branky


0

Na jaře hrají Rakovničtí pohledný fotbal a i výsledky jsou výborné. K dalšímu zápasu nemuseli rakovničtí hráči cestovat nikam daleko, protože je přivítalo nedaleké Slaný, které není v herní pohodě a navíc je zraněný klíčový hráč – Josef Galbavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita hostů nebyla přetavena v branku

Na domácích bylo od počátku znát, že mají ze soupeře hrajícího ve formě respekt. Domácí se soustředili především na obranu, zatímco míč drželi hosté z Rakovníka. Hostům se dařilo zlobit domácí obranu po pravé straně, kde velmi dobře fungovala spolupráce P. Tvrze s R. Hamouzem. Tato dvojice několikrát prošla až do vápna, ale chyběla přesnější finální fáze. V první půli Kabeleho ohrozil jen Hořejší bombou z dálky z trestného kopu. Rakovnické mohl poslat do vedení Dratva, ale jeho hlavičku bravurně lapil Sedlák.

Výborný nástup Rakovnických do druhé půle

Vstup do druhého poločasu vyšel Rakovnickým velmi dobře. Nejprve se v 48‘ zbavil Červený obránce a střelou na zadní tyč nechal vyniknout Sedláka. O dvě minuty později sebral Dratva odražený míč na vápně, uvolnil se a přesně vystřelil. V brance ale znovu vynikl skvělý Sedlák. V 54‘ se už hosté radovali. Hořejší nešikovně zahrál balon za svoji obranu, kde v ofsajdovém postavení stálo kvarteto rakovnických hráčů. Pucholt předložil míč Sklenkovi před prázdnou branku – 0:1. O ofsajd se nejednalo, protože míč rakovnickým hráčům přihrál soupeř. Po hodině hry bylo ještě veseleji na straně Rakovnických, které do Slaného přijel podpořit zástup podporovatelů. Červený vlétl mezi stopery, míč spadl na hlavu Pucholta. Jeho hlavičku sice Sedlák ještě vyrazil, ale jen k Červenému, který loptu uklidil do sítě – 0:2. V 68‘ mohli domácí snížit, ale Hořejší penaltu poslal jen do břevna. O tři minuty později šel Červený na Čablíka. Elegantně se mu vyhnul, ale při souboji jeden na jednoho nepřekonal výborně chytajícího Sedláka .



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] (68. M. Nykl [-] ) , M. Tikovský [-] , T. Zíma [-] , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-] , P. Čablík [-]

SK Rakovník
P. Kabele [-] - P. Besta [-] , M. Polák [-] , D. Dratva [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (84. C. Nwogu [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (71. R. Gašpárek [-] ) , R. Hamouz [-] (88. J. Čech [-] ) , P. Tvrz [-]

ŽK: 42. M. Tikovský , 86. J. Maroušek - 31. J. Červený .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.