4:3
(4:0)
49. L. Mráz
76. L. Mráz (p.)
85. L. Stracený
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice z jasného zápasu udělaly velké drama


Branky


2. J. Brož , 12. V. Kraus , 36. M. Brnovják , 37. M. Cabejšek - 49. L. Mráz , 76. L. Mráz (p.) , 85. L. Stracený
0

Tuchlovice - V minulém kole si trenér Drahokoupil stěžoval na špatnou efektivitu svého týmu v Rejšicích v první půli, kde domácí v druhé půli třemi brankami rozhodli o své výhře. Tentokrát se domácím první poločas povedl na výbornou, ale po pauze Hvozdnice sahala po vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncert domácího týmu

Domácím skvěle vyšel nástup do utkání, když hned ve 2' se prosadil Brož - 1:0. Hosté tradičně spoléhali na útočné duo Mráz - Třešňák. To ale v prvním poločase nebylo pro brankáře Šimka nebezpečné jako obvykle. Ve 12' další útočnou akci domácího týmu přesně zakončil Kraus - 2:0. Domácí tým hrál v pohodě, když ve 36' se domácí prosadili potřetí, tak nikdo nedoufal, že by domácí mohli přijít o tři body - 3:0. Zvlášť když se ihned po rozehrávce měnilo skóre znovu. Čtvrtou branku vstřelil mladík Cabejšek - 4:0.

Zmrtvýchvstání hostující Hvozdnice

Hvozdnice do druhého poločasu nastoupila v jiném světle. Skóre korigoval ve 49' kanonýr Mráz - 4:1. V 63' ale přišla pro hosty velká komplikace, když byl vyloučen po druhé žluté kartě Hnilička. V 76' se podařilo hostům vstřelil druhou branku, když Mráz proměnil po evidentním faulu pokutový kop - 4:2. Střelecky se také v závěru prosadil exligový Stracený. Jeho branka ale přišla příliš pozdě. Na 4:3 upravil pět minut před koncem. Vyrovnání se i přes velkou snahu oslabeným hostům bohužel nepovedlo. Body tedy zůstaly v Tuchlovicích.



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - S. Skořepa [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] (53. J. Gerhardt [-] ) , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] (46. M. Balík [-] ) , V. Kraus [-] , L. Hadrika [-] , J. Brož [-] , M. Brnovják [-] (76. M. Pospíšil [-] ) , J. Nejedlý [-]

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] , M. Novák [-] , M. Tomeček [-] (46. D. Petschl [-] ) , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , D. Svozil [-] (46. L. Obermajer [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 74. M. Brnovják , 74. M. Balík - 9. M. Hnilička , 37. L. Hofta , 51. M. Dolejš , 70. L. Mráz . ČK: 63. M. Hnilička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.