3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V nervózním duelu Strašecí přehrálo Zbuzany


Branky


0

Nové Strašecí - Zbuzany chtěly po domácím šoku s poslední Lhotou (prohra 1:2) zabrat a vybojovat tři body v Novém Strašecí, které na jaře hraje ve slušné formě. Zápas byl ovšem hodně nervózní. Domácí po zápase slavili výhru nad hvězdným týmem, zatímco hosté z důvodu výkonu rozhodčích odjížděli hodně podrážděni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl kvalitní fotbal

Zbuzanští hráči se do vedení dostali již v 6', kdy se prosadil Brodský - 0:1. Hosty to uklidnilo a nadále drželi míč na svých kopačkách. Domácím citelně chyběl Hartman ve středu hřiště. Zde měli hosté největší převahu a právě důraz Hartmana by se hodil pro tento zápas. Vyrovnáno ale bylo ve 12', kdy zmatky v obraně hostů potrestal Kapek, který si následně pohrál s Čontofalským - 1:1. Zbuzany hráli svoji kombinační hru, domácí se jim vyrovnávali velkým důrazem.

Exligový trenér Urban vyváděn pořadatelskou službou

Vstup do druhého poločasu hosté zaspali. Podobně jako oni zaskočili v prvním poločase domácí, tak teď se to otočilo. Ducár našel Kapka a jeho nekompromisní hlavička strhla vedení na stranu Strašecí - 2:1. Trenéru Procházkovi se podařilo střídání, když Isteníka nahradil hbitý Svoboda. Ten ovšem ve své první šanci neuspěl. Neprosadil se ani Duchoň. Zbuzanům se podařilo vyrovnat v 60', kdy se prosadil Lička přesnou střelou - 2:2.

 

Poslední půl hodina přinesla velké emoce. V 80' se prosadil Kincl a strhl vedení na stranu hostů. K neuvěření všech byl ale odmáván ofsajd. Na druhé straně v souboji Svoboda zahodil rukama Kordiaka, ale tentokrát rozhodčí Svoboda hru pustil a Svoboda vstřelil vítězný gól - 3:2. Tento moment přinesl obrovské emoce na hřiště. Trenér Zbuzan Luboš Urban vběhl do středového kruhu hřiště a vulgárně začal urážet rozhodčí, když se dožadoval odpískání Svobodova faulu. Někteří hráči Zbuzan v čele s Kinclem chtěli na protest proti brance opustit hřiště. Utkání se po krátké odmlce dohrálo do konce.

 

Celý ohlas a názor hostujícího trenéra Urbana na výkon rozhodčího Svobody naleznete na tomto odkazu.



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953
Luboš Urban (trenér) pro fotbal-zbuzany.cz: "Hrál se svižný útočný fotbal, který se musel líbit. Číslo jedna byl ale na hřišti pan rozhodčí SVOBODA a jeho asistenti Pospíšil a Hron. Rozhodčí by na hřišti neměl byt viděn, měl by nechat hře spád, měl by pískat co vidí a nezasahovat zbytečně do hry. Opak byl pravdou.Naše mužstvo (s řadou ligových hráčů) chce a hraje kombinační fotbal, minimálně fauluje, baví se, hráči jsou často na míči, neustále jsou atakování a faulováni a nic. Jakýkoliv náš kontakt se soupeřem pan rozhodčí zapískal, na druhé straně nic. Neustále se snažil naše hráče rozhodit a vyprovokovat. Všechna čest - nikdo se nenechal vyloučit. Vrcholem všeho kolem 80. min. za stavu 2:2 nám neuznal regulérní gól Kincla a vše dovršil v 83. min. neodpískaným faulem na našeho obránce a uznáním gólu pro domácí na 3:2! Když jsem se chtěl na záznam tohoto utkání podívat na TVcom, první polovina skončila v 35. min. a druhá v 74. min., a pak není žádný záznam. Co se to děje? Já jsem ten, který mé hráče uklidňuje a neustále s nimi mluví, aby na tato rozhodnutí nereagovali. Ale toto bylo příliš i pro mě! Není náhodou, že se nám toto stává v poslední době častěji. A já se ptám, kdo toto řídí? Kdo tahá za nitky?!"



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (90. F. Javůrek [-] ) , M. Isteník [-] (60. P. Svoboda [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Cafourek [-] (88. P. Buršík [-] ) , J. Ducár [-] , M. Mžourek [-]

FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - J. Kordiák [-] , J. Musil [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] (84. M. Vlasák [-] ) - J. Brodský [-] , M. Lička [-] , R. Šírl [-] - M. Pánek [-] , M. Kincl [-] , M. Veliký [-]

ŽK: 59. P. Doubrava - 14. R. Barciaga , 16. J. Musil , 78. J. Kordiák , 79. M. Lička , 85. K. Čontofalský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - POSPÍŠIL Miloslav, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.