Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník potvrdil skvělou formu a smetl Semice


0

Rakovník - Po třech výhrách v řadě čekal na hráče SK Rakovník nevyzpytatelný soupeř – Sokol Semice. Semičtí v minulém zápase ukázali obrovskou sílu, neboť s Vykání prohrávali po půli 0:3, ale heroickým obratem zvítězili 4:3. Tentokrát se v Rakovníku nic podobného nestalo. Naopak domácí si připsali hladké a vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DVOUBRANKOVÉ VEDENÍ NEODPOVÍDALO PRŮBĚHU HRY

Domácí na Semice vlétli a hned v 2‘ měl velkou šanci Pucholt, který byl sám před Štruplem, ale jeho pokus zablokovala navrátivší obrana. Ve 13‘ Sklenka po volném kopu vyzval Červeného k tyči, ale jeho chytrá tyč šla těsně nad. Domácí se mohli prosadit také dvakrát po rohovém kopu, ale nejprve hlavou přestřelil Polák a později i Severin. Ten se ale prosadit po půl hodině hry, kdy Sklenka odražený míč vrátil do vápna a rakovnický kapitán nedal brankáři šanci – 1:0. O osm minut později výborně hrající Severin krásnou uličkou vysunul do vápna Pucholta, který míč předložil Červenému před prázdnou branku – 2:0. Do poločasu mohli rakovničtí přidat další branku, ale po rohovém kopu se neujala střela Hamouze, ani následná střela J. Červeného.

RAKOVNÍK POTVRDIL SKVĚLOU FORMU

Vstup do druhé půle ale domácím vyšel. V 50‘ Sklenka rohový kop zakroutil přímo do branky, kdy jej ještě tečoval hostující obránce – 3:0. V 60‘ nádherným pasem vysunul Polák Červeného. Ten se zjevil sám před Štruplem, ale semický brankář jeho první pokus bravurně vyrazil. Na dorážku už byl krátký – 4:0. V 65‘ nastala nekoncentrovanost v domácí obraně a po propadlém míči byl sám před Kabelem Zápotocký – 4:1. Definitivní slovo měli domácí v 71‘. Sklenka neuvěřitelnou uličkou našel ve vápně Pucholta, který střelou k tyči stvrdil výhru domácích – 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jaroslav Červený /útočník/: ,,Jsem rád, že jsme jako tým znovu hráli velmi dobře. Osobně jsem rád, že to tam konečně spadlo. První branku by parádně Pucholt připravil před prázdnou branku. Před týdnem jsem mu to stejně připravil já, tak jsem rád, že mi to vrátil (smích). Druhá branka padla po krásném pasu Poláka. Hrajeme dobře, ale přijdou těžší soupeři."




Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - P. Besta [-] , M. Polák [-] , D. Dratva [-] (72. D. Vild [-] ) , J. Severin [-] , R. Hamouz [-] (87. M. Rohla [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (60. J. Čech [-] ) , J. Červený [-] (81. M. Krupička [-] ) , P. Tvrz [-]

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - M. Novák [-] (50. Š. Jareš [-] ) , P. Hobík [-] , F. Horejc [-] , Š. Bříza [-] , P. Švarc [-] , P. Rychtařík [-] (19. J. Potůček [-] ) , J. Novotný [-] (60. P. Kutifel [-] ) , M. Koštíř [-] , M. Jareš [-] , T. Holan [-] (56. D. Zápotocký [-] )

ŽK: 76. J. Červený - 54. T. Holan , 83. Š. Bříza .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: Tylchert Michal - NEJEDLO Tomáš, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.