3:1
(1:0)
87. P. Sedláček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ducár režíroval výhru Strašecí nad Poříčany


Branky


42. J. Ducár , 58. L. Palko , 74. J. Kapek - 87. P. Sedláček (p.)
0
Nové Strašecí - Hráči Nového Strašecí chtěli po porážce v derby v Tuchlovicích zabrat a získat tři body, aby definitivně potvrdili záchranu v soutěži. To se povedlo a Strašecí díky výhře má nyní na dosah umístění v první pětce.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DOBRÝM VÝKONEM KE TŘEM BODŮM

Podzimní duel skončil těsnou výhrou Poříčan, když ji Poříčany trefili až těsně před koncem. Tehdy ale Strašecí přijelo se zdecimovaným kádrem po domácím derby se Strašecím. I nyní v sestavě scházel nestor Isteník, či klíčový střelec Svoboda. Důležité ale bylo pro trenéra Procházku, že měl k dispozici Ducára, který byl po celý zápas klíčovým hráčem. Poříčanům venkovní hřiště nesvědčí. V Novém Strašecí si nebyly schopny vytvořit vážnější příležitost. V prvním poločase ještě novostrašečtí hráči řadu šancí zahodili. Prosadil se až Ducár v 42' - 1:0.

Druhý poločas se odehrál ve stejném trendu. Utkání kvalitně řídil sudí Glogar. Druhou branku přidali domácí v 58', kdy Erba našel výraznou zimní posilu Palka - 2:0. Definitivní uklidnění do řad domácích přinesl Kapek - 3:0. Poříčany ve Strašecí nepředvedli nic. Domácí si připsali snadnou výhru a pozitivním faktem pro domácí je i postupný návrat zraněného L. Beneše.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] (83. L. Beneš [-] ) , R. Soukup [-] , M. Erba [-] (78. M. Cafourek [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] (88. P. Buršík [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , J. Ducár [-] , M. Mžourek [-]

SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Biško [-] , J. Navrátil [-] , D. Procházka [-] - V. Mužík [-] (60. P. Jirků [-] ) , J. Krombholz [-] , J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] (63. T. Mičinec [-] ) - M. Štefančík [-] (46. P. Sedláček [-] ) - F. Ludvíček [-] , J. Petržílka [-]

ŽK: 67. J. Krombholz .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Glogar Petr - ŠESTÁK Matěj, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.