3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rejšice o výhře rozhodly až v druhém poločase


Branky


0

Rejšice - Domácí i hosté jsou v tabulce na klidných místech. Hosté poprvé na jaře do základní sestavy nasadili Kedroně, který se skvěle uvedl v druhém poločase před týdnem v derby s Novým Strašecím. Rejšice zatím na jaře nepodávají stabilní výkony, ale stále se drží v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ZÖRKLER NASMĚROVAL DOMÁCÍ KE TŘEM BODŮM

V první poločase s příchozích 110 diváků branky nedočkalo. Byť oba dva týmy určité příležitosti ke skórování měly, ale zůstaly v kategorii nevyužitých. Druhý poločas začal velkou parádou domácího Zörklera, který se do míče opřel ze 30 metrů a parádní ránou o břevno překonal vysokého Šimka - 1:0. V 60' předvedl parádní individuální akci domácí Zörkler, který se proháčkoval přes 4 protihráče a vstřelil další parádní branku v zápase - 2:0. Vítězství domácích korunoval v 73' Pečínka, který po dlouhém nákopu využil nahrávky vzduchem od stoperského kolegy Kopeckého a následně z bezprostřední blízkosti překonal Šimka - 3:0. Vítězství domácích je zasloužené. Hosté z Tuchlovic toho po dlouhé cestě příliš nepředvedli.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Karela [-] , V. Pečínka [-] , R. Lacina [-] , R. Kopecký [-] - A. Fingerhut [-] (80. R. Krichebauer [-] ) , J. Zorkler [-] (82. J. Putorík [-] ) , L. Kučera [-] , M. Maňas [-] (77. M. Falta [-] ) - M. Herman [-] , O. Jon [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - V. Kraus [-] (65. M. Balík [-] ) , M. Kedroň [-] (60. M. Brnovják [-] ) , L. Hadrika [-] , M. Cabejšek [-] (75. M. Pospíšil [-] ) , S. Skořepa [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] , M. Pudil [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-] (88. J. Gerhardt [-] )

ŽK: 81. M. Pudil .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Cichra David - ŠULCOVÁ Lucie, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.