0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany vydřely tři body v Poříčanech


Branky


0

Souboj čtvrtého s druhým. Takové bylo utkání Poříčan se Zbuzany, v jejich sestavě nechyběly exligové hvězdy. Domácímu týmu se v týdný podařilo přivést také posilu - obránce Jana Petržílku z divizního Českého Brodu. Mnoho týmů jezdí z Poříčan pomlácených. Zápasy v Poříčanech na malém hřišit jsou velmi tvrdé a zatím zde všechny týmy až na Brandýs prohrály. Toto utkání nebylo žádnou výjimkou, utkání bylo znovu tvrdé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

UTKÁNÍ ROZHODL LIČKŮV GÓL

Utkání bylo od samého začátku velmi tvrdé. Domácí tým se prezentoval tvrdým pojetím hry. Tím se snažili domácí překazit kombinační hru Zbuzan. Přesto byly Zbuzany během zápasu aktivnějším týmem. Na větší brankovou příležitost se ale čekalo. Ta přišla v 44', kdy se domácí obr Sedláček ocitl sám před Čontofalským, ale ten jeho parádní hlavičku ještě lepším zákrokem zneškodnil. O minutu později míč propadl za stopery na malé vápno k Ličkovi, který si jej zpracoval a poslal do sítě - 0:1. 

Druhý poločas ubral šancí a nabídl ještě více soubojů. Zbuzany mohly zvýšit, ale nepovedlo se to ani Kinclovi, ani Ličkovi. Ten dokonce trefil břevno. Proto si Zbuzany odvážejí hubené, ale velmi cenné vítězství. 



Sestavy


SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Biško [-] , J. Navrátil [-] , D. Procházka [-] - M. Teslík [-] (49. J. Krombholz [-] ) , J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] (75. V. Mužík [-] ) - P. Sedláček [-] , M. Štefančík [-] (80. P. Jirků [-] ) - F. Ludvíček [-] , J. Petržílka [-]

FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - J. Musil [-] , J. Kordiák [-] , R. Šírl [-] , R. Barciaga [-] - M. Pospíšil [-] , J. Huňáček [-] , M. Lička [-] - J. Brodský [-] , M. Kincl [-] , M. Říha [-] (87. M. Veliký [-] )

ŽK: 35. F. Ludvíček , 70. J. Krombholz - 43. J. Kordiák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Benák Petr - ZDENĚK Josef, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.