Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice předvedly neuvěřitelný obrat


0

Vykáň předvádí dobrý fotbal a naposledy doma přehrála Beroun. To Semice hned na úvod jara zvítězily v Novém Strašecí, ale poté přišla domácí prohra s Rejšicemi. Nyní tým chtěl ve svém druhém jarním domácím zápase v derby s Vykání uspět. To se nakonec také povedlo zásluhou neuvěřitelného obratu v druhém poločase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TŘÍBRANKOVÉ VEDENÍ VYKÁNĚ

Kdo čekal vyrovnané opatrné derby, tak byl na omylu. V prvním poločase se prosazovali jen hosté. Nejprve v 10' se prosadil Koutenský - 0:1. Následovala vyrovnaná pasáž bez branek. Branky přišly až po půl hodině hry, kdy se během pěti minut dvakrát prosadil Dalekorej a stanovil pohodlné vedení Vykáně - 0:3. Na obou brankách se podílel Dlouhý. Při prvním předložil míč Dalekorejovi před prázdnou a při druhém mu míč pohotově sklepl proti noze.

MIKOLANDA SE PODÍLEL NA OBRATU

Do druhého poločasu nastoupila Vykáň hodně lehkovážně. Hned po pěti minutách zahrál Reiter ve vápně rukou a následovala penaltu. K té se postavil Holan, ale Stehna nepřekonal. O minutu později ale dlouhým nákopem našel Bříza Koštíře, který překvapil Stehna ranou na přední tyč - 1:3. Domácí ještě více ožili. V 58' pohotově dorazil Mikolandovu střelu mladík Hobík - 2:3. Vykáň rázem byla v útlumu a domácí na koni. Vyrovnání přišlo v 62', kdy se ve vápně nejvýše vyšplhal Mikolanda a hlavou srovnal - 3:3. Ten samý hráč také obrat dokonal, když o tři minuty později pohotovým skluzem dorazil odražený míč do branky - 4:3. Semice po parádním výkonu otočili téměř prohraný zápas.



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - M. Jareš [-] , P. Hobík [-] (83. J. Potůček [-] ) , T. Holan [-] (89. M. Machala [-] ) , Š. Bříza [-] , P. Rychtařík [-] , P. Mikolanda [-] (75. F. Horejc [-] ) , J. Novotný [-] , Š. Jareš [-] (46. M. Novák [-] ) , M. Koštíř [-] (90. J. Chaloupka [-] ) , P. Švarc [-]

FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] - L. Šedivý [-] (83. A. Maxhuni [-] ) , T. Kočí [-] , J. Dalekorej [-] , L. Koutenský [-] , M. Dlouhý [-] (76. H. Vignozzi [-] ) , L. Jarolím [-] , D. Reiter [-] , P. Stejskal [-] , J. Kubek [-] (83. A. Kosmák [-] ) , P. Beneš [-] (69. V. Žampa [-] )

ŽK: 82. T. Holan - 31. P. Beneš , 49. L. Šedivý , 68. J. Kubek , 84. L. Koutenský .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - MUCHA Daniel, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.