2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný doma těsně přehrálo Hvozdnici, rozhodla penalta v závěru


Branky


75. J. Hořejší , 90. P. Čablík (p.) - 84. M. Dolejš
0

Pět porážek. Taková byla před zápasem aktuální série výsledků domácího týmu. Slaný se na utkání velmi pečlivě chystalo a v týdnu ještě doplnilo realizační tým o Jiřího Pazderu. Hvozdnice na jaře zatím získala 4 body, když v minulém kole v domácím prostředí vybojovala jen bod se Semicemi. Utkání nabídlo branko až v závěrečné čtvrt hodině. O vítězi nakonec rozhodl pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

PRVNÍ POLOČAS TOHO PŘÍLIŠ NENABÍDL

V prvním poločase toho příliš k vidění nebylo. Největší rozruch nastal po půl hodině hry, kdy domácí vstřelili branku, ale rozhodčí ji nemohl uznat kvůli ofsajdovému postavení. Jinak k vidění byla šance na každé straně, ale domácí podržel Sedlák a šance domácích byla zblokována. 

 

PENALTA V POSLEDNÍ MINUTĚ

Druhý poločas nabídl podobný fotbal jako v prvním poločase, ale diváci viděli více zajímavějších momentů. Oba brankáři ovšem drželi čistá konta a stav zůstal nezměněn. Domácí se dočkali v 75', kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Hořejší - 1:0. Srovnáno mohlo být okamžitě, ale Straceného šanci zneškodnil bravurní Sedlák. Hostům se podařilo vyrovnat šest minut před koncem, kdy se prosadili rovněž po rohovém kopu. Vyrovnání zařídil pěknou střelou Dolejš - 1:1. Oba dva týmy se již chystaly na penaltový rozstřel, když v 90' do vápna vnikl Hořejší a byl faulován Fáberou. Penaltový rozstřel se nekonal, ale pokutový kop ano. O vítěství domácího celku rozhodl Ćablík - 2:1. Série pěti porážek byla ukončena a domácí zastavili svůj pád tabulkou. 



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (93. D. Procházka [-] ) , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] (65. D. Sirůček [-] ) , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] (77. M. Nykl [-] ) , T. Zíma [-] (85. M. Stibor [-] ) , J. Kubaška [-] , P. Čablík [-]

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] (77. M. Fábera [-] ) , M. Novák [-] , M. Matys [-] (46. L. Obermajer [-] ) , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 17. P. Čablík , 88. J. Maroušek - 38. L. Mráz , 41. M. Novák , 89. L. Třešňák .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - PROSR Tomáš, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.