H. Siegl 17.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota ovládla souboj týmů z chvostu tabulky


Branky


17. H. Siegl - 32. R. Zlata , 54. D. Danylych , 85. M. Kudela
0

Překvapení v Jílovišti! Domácí zaváhali a nečekaně přenechali všechny body Lhotským, kteří dokázali otočit průběh zápasu a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání přitom patřil domácím, kteří se usadili před Vošmíkovou bránou a trpělivě čekali, než se odhalí nějaké skulinka, kudy překonat lhotského brankáře. Ta se ukázala v 17. minutě. Ondráš přihrál před bránu Sieglovi a zkušený fotbalista vsítil úvodní gól utkání.

 

Po půlhodině se hostům podařilo srovnat. Zlata si zasekl míč ve vápně a přesnou střelou k tyči zužitkoval hned první šanci svého týmu. Tento moment zaskočil domácí mužstvo natolik, že se už do zápasu v podstatě nedostalo.

 

Deset minut po změně stran vyrobili hráči Jíloviště obrovskou hrubku v rozehrávce a Primus se řítil sám na Varechu. Domácí gólman ho sice dokázal vychytat, jenže na Danylychovu dorážku už byl krátký.

 

Poté se přece jen Jíloviště osmělilo a mělo i nějaké ty šance. Jenže Černý, Šulc ani Janoušek nedokázali prostřelit gólmana Vošmíka. A tak si Lhota pojistila vítězství pět minut před koncem, když si Kudela naběhl na kolmici a svůj sólo únik bezpečně proměnil.



Sestavy


TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - P. Kondráš [-] (82. M. Hložek [-] ) , J. Kočí [-] , H. Siegl [-] , T. Šorna [-] (68. V. Šulc [-] ) , J. Sirový [-] , M. Wágner [-] , K. Černý [-] , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] , F. Janoušek [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , R. Mantlík [-] , L. Havelka [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (76. O. Popok [-] ) , M. Žahour [-] (46. Z. Podraný [-] ) , R. Havlíček [-] (66. M. Kudela [-] ) , R. Neumann [-] , D. Danylych [-] (89. J. Šíma [-] ) , M. Šalamoun [-]

ŽK: 21. K. Černý , 87. V. Janoušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Prosr Tomáš - VYHNAL Karel, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.