Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rejšice otočily utkání se Slaným


0

Dvakrát prohrávali, ani to však domácí fotbalisty nepoložilo! Díky dvěma brankám ve druhém poločase se mohou radovat z dramatického vítězství nad Slaným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil hostům. Ve 2. minutě nahrál novic v sestavě Slaného Beneš volnému Stožickému, který se neskutečně opřel do balónu a div, že se za domácím gólmanem Výdou neprotrhla síť!

 

Rejšičtí odpověděli po odehrané čtvrthodině, kdy se trefil Kořínek. Po levé straně se dostal za obránce a přízemní ranou překonal brankáře Sedláka. Hned ve 20. minutě si ale Slánští vzali vedení zpět na svou stranu. Galbavý si vyměnil míč s Marouškem a druhý jmenovaný poslal míč podruhé do rejšické brány.

 

Po půlhodině mohl přidat třetí gól Slaného Čablík, jenže trefil jen Výdu v bráně. Poločas plný šancí pokračoval i nadále - domácí nedokázali překonat Sedláka v 39. minutě, aby málem znovu inkasovali o chvíli později, na brankové čáře však na poslední chvíli zachraňoval jeden z beků!

 

V závěru prvního poločasu se znovu zaskvěl hostující Sedlák a udržel Slánské ve vedení.

 

Srovnat se Rejšickým podařilo v 58. minutě. po autovém vhazování se dostal jeden z domácích až do vápna, kde předložil míč Bělíkovi a bylo podruhé srovnáno.

 

Rozhodnutí přinesla 78. minuta a rohový kop domácích. Na bližší tyči se nejvýše vyšplhal Pečínka, balón jen lehce tečoval, i to však stačilo k překonání Sedláka! Ve zbytku utkání se už ani jeden tým do větší šance nedostal, a tak se Rejšice mohou radovat z vydřené výhry.



Sestavy


SK Rejšice
M. Výda [-] - R. Kopecký [-] , V. Pečínka [-] , M. Bým [-] - F. Kořínek [-] (64. J. Zorkler [-] ) , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , A. Fingerhut [-] - M. Herman [-] (88. V. Dufek [-] ) - M. Karela [-] , M. Maňas [-] (72. M. Falta [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] , J. Galbavý [-] (66. M. Nykl [-] ) , A. Beneš [-] , J. Kubaška [-] , D. Sirůček [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 29. M. Maňas - 68. J. Kubaška .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Lukáš, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.