M. Hnilička 37.
L. Mráz 74. (p.)
2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice měla jasně navrch, přesto berou dva body Semice


Branky


37. M. Hnilička , 74. L. Mráz (p.) - 72. Š. Jareš , 79. P. Hobík
0

Zápas blbec. Jinak nelze toto důležité utkání z pohledu domácích nazvat. Spousta šancí, hra, na kterou se dalo po většinu hrací doby koukat, ale zbytečné góly, které pramenily z nedůslednosti ve vlastním vápně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibližně do 20. minuty byla hra vyrovnaná a jedinou příležitost, kterou měli diváci možnost vidět, neproměnil po krásném pasu Rochla Třešňák. Poté následovaly šance Mráze a Nováka, jehož pohotová střela z dvaceti metrů jen těsně minula branku.

 

Až ve 37. minutě se z přímého volného kopu trefil Hnilička – 1:0. Poté měl tentýž hráč možnost po vydařené individuální akci zvýšit náskok domácích, ale ve finální části akce se mu nepodařilo prostřelit brankáře Štrupla. Čtyři minuty před koncem poločasu ještě zklamal ve vyložené šanci Mráz po akci Nováka a Třešňáka.

 

Druhý poločas začali domácí opět aktivněji, ale ani Mráz, Novák či Třešňák nedokázali zakončit přesně. A tak přišla 72. minuta, nedostatečný důraz v obraně domácích a zřejmě vlastní branka Tomečka (jako střelec byl však uveden hostující Jareš). Tlak domácích však pokračoval a o tři minuty později překlopil skóre opět na stranu domácích Mráz, jenž proměnil pokutový kop po faulu na Straceného.

 

Nic nenasvědčovalo tomu, že by ve Hvozdnici neměly zůstat tři body, ale stalo se. Přišel totiž přímý volný kop hostí, který poslal do vápna Hobík, a míč propadl nepochopitelně až do sítě brankaře Hajnala. A když tři minuty před koncem poslal Mráz po centru Hniličky míč vysoko nad, bylo jasné, že budou následovat pokutové kopy.

 

Trenér Fafejta doufal, že si na ně bude více věřit do té doby na lavičce sedící brankař Hofta, a poslal náhradního gólmana do hry. Tento taktický tah ovšem nevyšel. Jednu střelu brankář domácích sice kryl, ale jeho spoluhráči, kteří byli určeni jako exekutoři, zklamali, a tak si hosté odvezli ze Hvozdnice jeden bonusový bod navíc i přesto, že počet vyložených šancí by odpovídal vysokému vítězství Šakalů.

 

Zdroj: Facebook SK Hvozdnice



Sestavy


SK Hvozdnice
J. Hajnal [-] (89. L. Hofta [-] ) - L. Mráz [-] , L. Stracený [-] , M. Novák [-] (79. M. Dolejš [-] ) , K. Rochl [-] , M. Matys [-] , M. Tomeček [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , D. Petschl [-] (46. D. Svozil [-] )

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - J. Novotný [-] , Š. Jareš [-] , M. Koštíř [-] , M. Jareš [-] , Š. Bříza [-] , P. Švarc [-] , P. Hobík [-] , D. Zápotocký [-] , T. Holan [-] (66. J. Potůček [-] ) , P. Rychtařík [-] (69. M. Machala [-] )

ŽK: 71. D. Svozil , 80. M. Matys , 82. M. Dolejš - 70. Š. Jareš , 74. M. Koštíř .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.