2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládly Zbuzany!


Branky


0

Souboj prvního s druhým, nejlepší obrana proti nejlepšímu útoku. Nic lepšího už k vidění být zkrátka nemohlo. Zbuzanští se na svého soupeře dobře připravili a namotivovali a zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs už nemá náskok deseti bodů, přesto se stále vyhřívá na čele s velkým náskokem. Zápas ve Zbuzanech však nezvládl.

 

Domácí se dostali do vedení už v 8. minutě, když se pofaulu na Ličku postavil k přímému kopu Radek Šírl a nádherným obstřelem zdi rozradostnil 260 diváků. Po dvaceti odehraných minutách mohl zvýšit na 2:0 Kincl, hostující gólman Janáček však jeho hlavičku bravurně zlikvidoval.

 

Hned o pár okamžiků později vykopával jeden z obránců Brandýsa Kardovu střelu z brankové čáry. Těžko hledat nějakou větší šanci i na straně Brandýsa, protože obrana Zbuzan pracovala na jedničku.

 

Po změně stran se domácí více zatáhli s cílem hrát do otevřené obrany. Na hřišti přibylo více soubojů a na obou stranách to pořádně jiskřilo. Pojištění pro Zbuzany přidal v nastavení Říha a posléze mohla v řadách domácích fanoušků vypuknout konečná radost. 

 

Hosté nebyli spokojeni se stavem hřiště ani některými výroky sudího Nejedla, nic to však nemění na vítězství Zbuzan.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - L. Karda [-] , J. Kordiák [-] , R. Barciaga [-] , J. Musil [-] - J. Huňáček [-] (71. M. Veliký [-] ) , M. Lička [-] , R. Šírl [-] - M. Kincl [-] , M. Říha [-] , J. Brodský [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , J. Stross [-] , M. Stross [-] , J. Reichert [-] - F. Braborec [-] , J. Prokop [-] (70. J. Krajíček [-] ) , M. Kubeš [-] , D. Folwarczny [-] , M. Moravský [-] - M. Kovařík [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TYLCHERT Michal, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.