3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posázavan si s klidem došel pro tři body


Branky


0

V 17. kole krajského přeboru si bez větších problémů poradili fotbalisté Poříčí nad Sázavou doma s fotbalisty Poříčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po většinu času měli míč na kopačkách domácí a dostali se také do vedení Pohorského šajtlí na zadní tyč po kolmici Páva. Další příležitosti Páv a Klauz neproměnili. Hosté jen nakopávali dlouhé míče na vysokého útočníka, dostali i míč do sítě, ale z ofsajdu a po závaru přestřelili branku Poříčí. Ihned po změně stran přidal druhý gól Verner po brejku a přihrávce Jírů a poříčské dílo dokonal střídající Trpišovský.

 

"Bylo to bojovné utkání na těžkém terénu. Soupeř jen nakopával míče na vysokého útočníka, ale kluci míče sbírali. Po většinu času jsme tak hráli my, dali tři góly, takže naše výhra byla zasloužená," byl spokojený záložník Poříčí Ondřej Páv.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Posázavan Poříčí nad Sázavou



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Trenér P. Borovec: "Mužstvu dělal problém velký a silný vítr na začátku utkání po krásné brance Pohorského se tým uklidnil. Do druhé půlky zápasu bylo nutné udělat změny a ty se ukázaly jako klíčové pro výsledek i vývoj utkání. Těší nás návrat po zranění Dominika Rejhona. Bohužel po brutálním zákroku v Tuchlovicích bude měsíc mimo hru Martin Jíša, což je velká škoda. Další utkání nás čeká v Novém Strašecím, kde nás nečeká jednoduché utkání. Ovšem chceme tam opět bodovat a získat další bod k záchraně soutěže."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Žák [-] , K. Vacek [-] , V. Peroutka [-] (46. Z. Hašek [-] ) , J. Vosáhlo [-] (77. J. Trpišovský [-] ) , J. Pohorský [-] (81. D. Rejhon [-] ) , O. Páv [-] (68. V. Přitasil [-] ) , D. Verner [-] , M. Klauz [-] (52. V. Balata [-] ) , R. Křivohlavý [-] , J. Jírů [-]

SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Krombholz [-] (58. L. Marek [-] ) , P. Sedláček [-] , M. Teslík [-] , P. Jirků [-] (46. P. Touš [-] ) , J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] , M. Štefančík [-] , D. Procházka [-] , J. Navrátil [-] (80. F. Jirásek [-] ) , J. Biško [-]

ŽK: 44. J. Žák - 38. M. Štefančík , 72. J. Navrátil , 75. L. Marek , 89. J. Biško .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Brda Jan - ASNÍK Daniel, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.