2:1
(2:0)
60. M. Nykl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany udržely vedení nad Slaným


Branky


0

Dva direkty v prvním poločase rozhodly o tom, že Poříčany vstoupí do jarní části soutěže vítězně. Nic na tom nezměnila ani korigující branka Slaného po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Poříčanští vkročili do utkání tou správnou nohou a vytvořili si jemnou převahu hned od prvních minut. Tu korunovali v 11. minutě rohovým kopem, po kterém se zblízka trefil hlavou Sedláček a poslal domácí do vedení. Vzápětí mohlo být však srovnáno, jenže gól Slánských nemohl platit kvůli zdviženému praporku asistenta sudího.

 

Za dalších pár okamžiků stála při domácích hráčích i štěstěna, když se k pohotové ráně odhodlal Hořejší a míč přistál na tyči Krchovy brány! Černé okamžiky pro slánský tým pak korunovala 23. minuta, náramná střela Holiera do šibenice Sedlákovy brány a vedení Poříčan 2:0. Krásný fotbalový moment!

 

Ve 37. minutě se do dobré příležitosti dostal Tikovský, se svým nepřesným pokusem ale uspět nemohl. Stejně tak neuspěl ani Hořejší, a tak domácí udrželi dvougólové vedení.

 

V 60. minutě se Slaný dočkalo snížení. Poříčanské obraně utekl Galbavý a do jeho centru se efektně opřel Nykl, zastříhal nůžkami a překonal Krcha! O pět minut později mohl vrátit domácím dvougólové vedení znovu Holier, Sedlák se však překonat nenechal.

 

Poslední šanci Slánských měl v 78. minutě Nykl, pokus o přehození brankáře mu dokonce vyšel, ale míč zamířil mimo tři tyče. Poslední minuty utkání zvládli po taktické stránce Poříčanští na jedničku, a tak se mohou radovat z vítězství. 

 

Kuriozitou zápasu bylo, že se na hřiště v závěrečných okamžicích podíval jako střídající hráč také trenér Poříčan Tibor Mičinec, a to bude příští rok slavit šedesáté narozeniny.



Sestavy


SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Krombholz [-] , P. Sedláček [-] , M. Teslík [-] , P. Jirků [-] (87. T. Mičinec [-] ) , J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] (74. V. Mužík [-] ) , M. Štefančík [-] , D. Procházka [-] , J. Navrátil [-] , J. Biško [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , J. Hořejší [-] , M. Tikovský [-] (78. U. Ahmed [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Nykl [-] , T. Zíma [-] (78. L. Stožický [-] ) , J. Kubaška [-] , D. Sirůček [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 16. P. Jirků , 68. P. Sedláček , 75. J. Hlavatý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Prosr Tomáš - PAVLÍKOVÁ Monika, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.