1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hajníkova trefa rozhodla zápas Tuchlovic s Poříčím


Branky


0

Těžký a tvrdý boj mají za sebou fotbalisté AFK a Posázavanu. Domácí se museli obejít bez trojice Kraus, Holan, Pilař, naopak se v jejich dresu poprvé představili dvojčata Pospíšilové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K prvnímu ohrožení brány se dostal hostující Páv, když se uvolnil po rychlé kombinaci, jenže Šimkovu klec překopl. V 19. minutě reklamovali domácí hráči ruku jednoho z bránících fotbalistů Poříčí, píšťalka sudího však zůstala němá. Následně vracel míč před bránu Brož a už už se chystal hlavou zakončit Brnovják, na poslední chvíli ho však předskočil brankář Tlamicha a míč vyrazil.

 

Ve 22. minutě byli blízko otevření skóre hosté, Nejedlý ale dokázal zablokovat nebezpečně vypadající střelu a Šimek míč zkrotil do svých rukavic. A když se za domácí neprosadil ani Hadrika, skončil poločas bezgólovou remízou.

 

První minuty druhého poločasu se nesly ve znamení opatrnosti, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Vážnější šanci přinesla až 70. minuta a Hafenrichterovo zakončení, které jen o centimetry minulo tyč posázavanské brány.

 

O dvě minuty později se domácí už prosadili. Hajník se dostal k odraženému míči, prvním dotykem ho zkrotil a druhým nádherně vymetl šibenici Tlamichovy brány! Potvrdit výhru mohl Cabejšek, ale těsně minul. 

 

Zbylé minuty dokázali hráči Tuchlovic poctivě odbránit a hosty de facto do žádné větší příležitosti ani nepustili.

 

Foto: Oficiální web klubu AFK Tuchlovice



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Trenér V. Hodan (pro afktuchlovice.cz): "Poříčí začalo sebevědomě, mělo více ze hry, my ale hráli zezadu, plnili jsme si své úkoly a bojovali o každý míč. Po bezbrankovém poločase jsme hru vyrovnali, dostali jsme se i k ohrožení branky. V 72. minutě Hajník napálil odražený míč do levé šibenice a překvapivě jsme vedli. Velké šance Hadriky a Cabejška jsme nedali a vítězství jsme uhájili. To, že jsme neinkasovali, je velké plus celého týmu a svědčí o dobré herní disciplině!"




Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - M. Balík [-] (58. M. Pospíšil [-] ) , M. Brnovják [-] , L. Hadrika [-] , M. Cabejšek [-] (91. M. Kubín [-] ) , S. Skořepa [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] , M. Pudil [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] , V. Peroutka [-] (75. Z. Hašek [-] ) , K. Vacek [-] (88. D. Rejhon [-] ) , J. Vosáhlo [-] , J. Jírů [-] (58. D. Verner [-] ) , O. Páv [-] , M. Klauz [-] (67. V. Přitasil [-] ) , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] , M. Jíša [-]

ŽK: 32. M. Balík , 63. L. Hadrika .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.