L. Mráz 8.
V. Müller 14.
L. Mráz 24. (p.)
L. Mráz 72. (p.)
4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mráz hattrickem zmrazil MSK


Branky


8. L. Mráz , 14. V. Müller , 24. L. Mráz (p.) , 72. L. Mráz (p.) - 60. D. Boško , 87. J. Bajer
0

Velmi důležitý zápas v boji o záchranu zvládli lépe domácí fotbalisté, kteří porazili Mnichovo Hradiště 4:2. Velkou zásluhu na vítězství měl Lukáš Mráz, autor třech branek Hvozdnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání však vstoupili lépe hosté a vytvořili si mírnou převahu. Ta byla přerušena v 8. minutě, když se po Třešňákově pasu ocitl v dobré střelecké pozici Mráz, zpracoval si míč a následně ho propasíroval za záda gólmana Ježka. Za dalších šest minut přilétl míč pro změnu k Müllerovi, který se s ničím nepáral a povedenou střelou donutil Ježka podruhé lovit balón ze sítě.

 

Ve 24. minutě Hvoznice definitivně rozhodla o svém vítězství. Mráz uvolnil Třešňáka, který se dostal před Špetlíka, a hostující bek ho stáhl k zemi. Nejen, že následný pokutový kop Mráz proměnil, Špetlík také uviděl červenou kartu. Do konce poločasu si ještě oba celky rozdělily dvě velké šance, ale stav se již nezměnil.

 

Hvozdnice se nechala ukolébat pohodlným vedením a početní převahou a začátek druhého poločasu trochu prospala. Výsledkem byla branka na 3:1 z dílny Boška. Inkasovaná branka domácí opět probudila z letargie a v 72. minutě se Mráz radoval z dovršeného hattricku. Po úniku ho totiž fauloval gólman Hradiště a Mráz další nařízenou penaltu znovu proměnil. 

 

Hradiště ani po čtvrté brance zbraně nesložilo, podařilo se mu však pouze zkorigovat skóre na konečných 4:2, když se přesnou ranou k tyči prosadil v 87. minutě Bajer.



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] (76. D. Petschl [-] ) , J. Mrhal [-] (61. D. Svozil [-] ) , M. Tomeček [-] , V. Císařovský [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , V. Müller [-] , K. Rochl [-] (64. L. Obermajer [-] )

Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] (57. D. Pokorný [-] ) , D. Boško [-] , R. Lakatoš [-] (57. J. Tomašov [-] ) , J. Špetlík [-] , T. Honc [-] (76. P. Vegricht [-] ) , F. Krejza [-] , L. Havel [-] , J. Horák [-] , T. Hofman [-] (85. J. Bajer [-] ) , J. Zajíček [-]

ŽK: 69. D. Svozil - 52. D. Boško , 70. T. Ježek , 82. F. Krejza , 82. J. Zajíček . ČK: 23. J. Špetlík .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.