Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 10:15

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost. Zbuzany roznesly Jíloviště


Branky


14. M. Lička , 20. M. Kincl , 29. M. Říha , 49. J. Brodský , 66. M. Veliký , 88. M. Veliký - 54. H. Siegl
0

Těžký terén favoritovi utkání vůbec nevadil a Zbuzanští rozdrtili Jíloviště šesti góly. Trefovali se také exligoví fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili domácí s nátlakovým fotbalem, který dělal hráčům Jíloviště velké problémy. Z toho pramenily fauly a následné standardky a je zázrakem, že Zbuzany nevedly už po první minutě. To se totiž k přímému kopu postavil Šírl a gólman Varecha se blýskl neuvěřitelným zákrokem, když vytáhl projektil mimo tři tyče! 

 

První radost Zbuzan tak přišla až ve 14. minutě. Po rohovém kopu se z dorážky prosadil Lička. Za dalších šest minut si Lička vyzkoušel roli asistenta, když svůj centr poslal přesně na hlavu Kincla a ten nezaváhal - 2:0 pro favorita. Neuplynula ani půlhodinka hry a Varecha lovil míč ze sítě potřetí - tentokrát našel Karda dlouhým pasem Říhu a 145 příchozích diváků mohlo znovu křepčit.

 

Předtím však zahrozili také hosté. Kondráš vystihl rozehrávku Zbuzanských a pelášil do vápna, jenže ve slibné palebné pozici chtěl najít některého ze svých spoluhráčů a z následné skrumáže nic nevzešlo. Ve zbytku poločasu se neuchytily ani další šance Kincla, Kardy nebo Šírla, a tak se počet domácích branek zastavil na číslu tři.

 

Hosté věděli, že nemají co ztratit, a tak vstoupili do druhého dějství odhodlaně a působili sebevědoměji. Zbuzanům se ale zároveň otevřel prostor pro brejky, čehož využili už ve 49. minutě střídající Veliký s Brodským a druhý jmenovaný se na zadí tyči nemýlil. Alespoň čestný zásah si hosté připsali v 54. minutě, když se z rychlého protiútoku prosadil Siegl.

 

Poslední dva góly měli ale znovu na svědomí hráči Zbuzan. Po Brodského úprku a Šírlově přesném centru se prosadil Veliký. Tenisový set pak dokončil tentýž hráč v 88. minutě, když završil brejkovou situaci přesnou ranou. 



Sestavy


FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - L. Karda [-] , M. Maleček [-] , R. Barciaga [-] (84. J. Musil [-] ) , J. Kordiák [-] - R. Šírl [-] , M. Lička [-] , J. Huňáček [-] (61. M. Pospíšil [-] ) - M. Říha [-] (46. M. Veliký [-] ) , M. Kincl [-] (80. M. Pánek [-] ) , J. Brodský [-] (86. M. Kincl [-] )

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - P. Kondráš [-] (77. O. Vahala [-] ) , J. Kočí [-] , H. Siegl [-] , T. Šorna [-] , J. Sirový [-] , M. Wágner [-] , K. Černý [-] , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] , F. Janoušek [-] (81. J. Homola [-] )

ŽK: 48. J. Huňáček - 33. J. Sirový , 46. V. Janoušek .
Hráči zápasu: M. Veliký , M. Lička .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - RADINA Marek, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.