Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná rozstřílela oslabené Zlatníky, její trenér před hosty smekl


0

Jak utkání ze svého pohledu ohodnotil trenér Rudné Petr Vraštil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeníček načal svou cestu za hattrickem

V sobotu 10.6.2017 jsme sehráli poslední domácí zápas této sezóny. Soupeřem nám byl čtvrtý tým soutěže Sokol Zlatníky. Na podzim jsme s tímto soupeřem hráli na umělce Tempa Praha a brali jsme bod za remízu 2:2. Pro jarní část sezóny však došlo u soupeře k jistému oslabení, když tým opustili Ondřej Kadlec a Ondřej Szabo. Pro tento zápas soupeř postrádal i DK potrestaného Romana Janouška a do bojů nezasáhl kvůli zranění ani hrající trenér Jaromír Jindráček. I tyto skutečnosti měly za následek, že Zlatníky dorazily jen s deseti hráči a ještě musím podotknout, že z této party cca 5 hráčů pravidelně nenastupuje. My očekávali také velké problémy se složením sestavy, které se nakonec nenaplnily v té nejčernější podobě a měl jsem dokonce možnost případně 4x vystřídat. 


Úvod zápasu se vyvíjel podle předpokladů, soupeř většinu svých hráčů soustředil kolem svého vápna a my měli častěji míč na svých kopačkách. Hráli jsme většinu času na půlce soupeře, ale bohužel jen po velké vápno. Zde chyběl našim hráčům pohyb navíc a také přesnost v kombinaci. Většina našich ofenzivních hráčů nebyla ochotna udělat nějaký krok navíc a asi jsme čekali, že se soupeř porazí úplně sám. Z toho pramenilo velké množství ztrát a chvílemi si soupeř i v menším počtu, v blízkosti své šestnáctky hrál s našimi hráči bago. Pár šancí ke vstřelení gólu jsme měli a to zejména po rohových kopech. Bohužel zde se dlouhou dobu ukazovalo, že nám chybí svoji výškou hráči, jako Samko a M. Kotouč. Po půlhodině jsem se rozhodli pro první změnu a ze hřiště stáhl Honzu Sloupa, kterého nahradil Milan Berecz.

 

Ihned po tomto střídání jsme zahrávali další roh. Tentokrát se k hlavičce dostal Lukáš Jeníček a poprvé překonal hostujícího brankáře, 1:0! Běžela 36. minuta a my zahrávali další rohový kop. Ten byl přetažený na zadní tyč a zde se nádherně trefil Patrik Zmeškal, 2:0! Tento moment byl asi rozhodující a hostům došlo, že už bude jen otázkou, kolik branek budeme schopni přidat. Do poločasu se nám povedlo dát ještě jeden gól. Jak jinak než po rohovém kopu, když se podruhé hlavou prosadil Lukáš Jeníček, 3:0! 

Hned pět branek

Druhou půli zahájil tento hráč podobně, jako ukončil první a to gólem ze 48. minuty na 4:0, když svoji silnější nohou prostřelil brankáře hostí. Další gól padl v 60. minutě a z blízka se prosadil Milan Berecz, 5:0! Hosté už rezignovali a já postupně prostřídal zbylé náhradníky. Do hry se tak dostali i Tomáš Chytil, který nastoupil poprvé v sezóně a Honza Brychnáč. Hostující tým zahrozil ve druhé půli snad jen jednou, ale Honza Soukup, který se celý zápas musel ve svém vápně snad bát, byl pozorný. V poklidu jsme kontrolovali hru a chodili do již unavené a odevzdané obrany soupeře. Další góly našeho týmu přidal v 70. a 86. minutě Štefan Jungmann (6:0, 7:0)! Gólovou tečku za zápasem obstaral v poslední minutě Tomáš Chytil, 8:0! 

 

AUTOR: Petr Vraštil



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): Jsem rád, že si mohli zahrát i hráči, kteří s námi moc nechodí a vstřelenými góly, jsme potěšili naše fanoušky. Výsledek však nepřeceňujme. Musíme si uvědomit, že v optimální sestavě by nás Zlatníky hodně potrápily! Zde musím hostům vyseknout poklonu za přístup k zápasu. Byli schopni ho odehrát v deseti, hodně férově a výsledek neřešili. Několik týmů, včetně FK Rudná by si mohlo vzít z jejich chování příklad!!!




Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - P. Bahenský [-] (58. J. Havel [-] ) , P. Zmeškal [-] , V. Masopust [-] , P. Zachař [-] , J. Sloup [-] (29. M. Berecz [-] ) - Š. Jungmann [-] , J. Hartig [-] , M. Rott [-] , M. Kaucký [-] - L. Jeníček [-] (81. J. Brychnáč [-] ) -

SK Sokol Zlatníky
D. Tax [-] - L. Kozmík [-] , T. Smola [-] , P. Lancz [-] , P. Pillmann [-] , J. Kasík [-] - P. Häusler [-] , J. Kadlec [-] , T. Klíma [-] , M. Šlingr [-] - P. Kalivoda [-] -

ŽK: 65. P. Zachař .
Hráči zápasu: L. Jeníček , P. Zmeškal , Š. Jungmann .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chaloupka Aleš - HALUŠKA Patrik, KÁRNÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Ihor Terekhov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku