6:2
(2:0)
77. G. Kore (p.)
87. P. Kuka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhý set v sezóně Rudná zvládla, vysoko porazila Rapid Psáry


Branky


8. M. Kaucký , 35. M. Kaucký , 57. L. Jeníček , 81. M. Kotouč , 83. M. Kaucký , 89. J. Zeithaml (vl.) - 77. G. Kore (p.) , 87. P. Kuka
0

Jasný zápas s jasným výsledkem má za sebou Rudná. Psáry porazila vysoko 6:2, v posledních deseti minutách mohli diváci vidět hned čtyři góly! Reportáž z utkání připravil trenér Rudné Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání z pohledu domácího mužstva

V sobotu 15. 4. 2017 se na našem hřišti hrálo 17. kolo OP. Jako soupeř k nám dorazil SK Rapid Psáry, jeden ze dvou týmů, který nás v této sezóně pokořil (doma vyhrál 3:2). Utkání jsme chtěli předehrát, ale soupeř se omluvil, že o den dříve by nedal tým dohromady. Je pravda, že i v sobotu měli hosté k dispozici jen 11 hráčů. To nás se sešlo alespoň 14, i když z celého kádru je to hodně málo. Sestava doznala značných změn, v novém složení hrála hlavně obrana, ale směrem dopředu jsme měli to nejlepší, co momentálně máme!

 

Od úvodních minut jsme byli jasně nebezpečnější, a když už hosté dokázali někde kombinovat, tak jen na své polovině, když se jejich střední záložníci vraceli pro míče až ke svému vápnu. Naše aktivita byla odměněna hned v 8. minutě zápasu. Marek Kaucký zaběhl za obranu hostí, zpracoval si polovysoký míč a svůj nájezd bezpečně proměnil, 1:0! Naše hra byla celkem pestrá. Nechyběla kombinace ve středu hřiště, ani náběhy obou křídelních hráčů. Mnoho práce odváděl v osobních soubojích Milan Kotouč a dařilo se nám sbírat odražené míče.

 

Když hosté zahrozili, tak převážně po standardních situacích nebo po našich ztrátách z brejků. Několik jedovatých střel vyslal z přímých volných kopů, na naši branku Kore Gökmen a také bylo třeba pohlídat množství rohů. Náš brankář i celá obrana však soupeři skórovat nedovolili. Druhý uklidňující gól přišel ve 35. minutě a jeho autorem byl opět Marek Kaucký, 2:0! I přes naše další šance už žádný gól v první půli nepadl.

 

Do druhé půle jsme nastoupili beze změn a s chutí přidat další branky. Když se v 57. minutě, po krásné akci podařilo z blízka doklepnout míč do sítě Lukáši Jeníčkovi, zdálo se být o osudu utkání rozhodnuto! Kluci si zápas na skvělém trávníku chtěli užít a hnali se s chutí do útoku. Diváci si však na další góly museli počkat až do poslední čtvrthodiny. V 76. minutě fauloval v našem vápně Petr Zachař a z nařízené penalty se trefil Gökmen, 3:1! Drama jsme nepřipustili, protože hned v 81. minutě padla další naše branka. Gól hlavou dal Milan Kotouč, 4:1!

 

Za dvě minuty se vřítil do vápna hostí Kaucký a dokonal svůj hattrick, 5:1! Prostřídal jsem hráče z lavičky a do hry se tak poprvé dostal i patnáctiletý Tomáš Bubeník. V 87. minutě jsme se dopustili chyby uprostřed hřiště, přišla kolmice na Pavla Kuku a bývalý internacionál prostřelil Honzu Soukupa podruhé, 5:2! Gólovou tečku za tímto zápasem udělal v 89. minutě hostující kapitán Zeithaml, který si po ataku našeho hráče srazil nešťastně míč do vlastní branky, 6:2! Domácí hráči i fanoušci tak odcházeli ze zápasu spokojeni.

 

Autor: Petr Vraštil



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil: "Musím říci, že jsem byl až překvapen, jak jsme zápas v kombinované sestavě zvládli herně i výsledkově. Každý z hráčů udělal pro výsledek maximum."




Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - M. Čihák [-] , J. Havel [-] , D. Kotouč [-] , P. Zachař [-] - Š. Jungmann [-] , M. Rott [-] , J. Hartig [-] , M. Kaucký [-] (88. M. Berecz [-] ) - M. Kotouč [-] (84. T. Bubeník [-] ) , L. Jeníček [-] -

SK Rapid Psáry
P. Švanda [-] - T. Dvořák [-] , J. Zeithaml [-] , O. Závodský [-] , J. Švestka [-] - G. Kore [-] , V. Vršek [-] , A. Keller [-] , R. Keller [-] - J. Fiedler [-] , P. Kuka [-]

ŽK: 74. J. Havel - 61. J. Zeithaml .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fára Milan - NEZHYBA Milan, ROTHBAUER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Všenorský SK 17 77:27 45
2 SK Roztoky 17 74:17 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 17 47:36 32
4 TJ Viktoria Vestec B 17 56:33 31
5 TJ Sokol Červený Újezd 17 41:31 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 21
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 16
4 Ihor Terekhov 15
5 Jakub Toms 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 31 50,0% 0
3 Venca Likeš 18 51,4% 0
4 Miroslav Liška 9 42,9% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku