3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná si přesvědčivě poradila s Jenčí


Branky


0

Jak vypadalo utkání z pohledu zástupce domácího celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaucký byl prvním úspěšným střelcem

V dalším zápase jara jsme na domácím hřišti chtěli potvrdit vítězství z Tuchoměřic. Soupeřem nám byl poslední tým tabulky Sokol Jeneč. V průběhu týdne dorazilo zase několik omluvenek, ale i tak se mi podařilo dát dohromady 15 hráčů a sestava byla hodně podobná té z minulého kola. Vypadl z ní jen Míra Kratochvíl, který odešel na přestup do Nučic a na jeho místě v útoku nastoupil Brian Doherty. Úvodní minuty nenaznačovaly lehký zápas. Rozdíl v postavení obou týmů nebyl vidět a na skvěle připraveném trávníku byli aktivnější a také nebezpečnější hosté. Nevycházela nám kombinace, všude jsme byli o krok později a naši hráči byli hodně statičtí. Velkou aktivitu zkoušel vyvinout snad jen Marek Kaucký, ale dlouhonohý obránce (Tomáš Jelínek) si s jeho pohybem dokázal mnohokrát výborně poradit.

 

Naproti tomu nám hodně zatápěl svoji rychlostí Jakub Mičín. Několikrát si dokázal zaběhnout za naši obranu a my měli obrovské štěstí, když jedna jeho střela skončila na tyči a druhou zlikvidoval až brankář Honza Soukup. Při jednom z jeho náběhů jsme měli štěstí o to větší, že náš stoper Sláva Jellúš ho při převzetí míče, na pozici posledního obránce fauloval, ale hostující útočník tuto situaci ustál a pokračoval ve svém nájezdu. Kdyby tomu tak nebylo, tak jsme museli jít do deseti a to by byla velká komplikace. Kolem 20. minuty jsme hru konečně trochu vyrovnali a přišli i naše šance. Hned ta první měla skončit gólem, ale Doherty nedokázal míč hlavou vůbec zasáhnout a to stál 5 metrů od prázdné branky. Pak se tentýž hráč mohl prosadit ještě dvakrát, ale jeho zakončení bylo slabé. Ve 27. minutě jsme museli přeskupit naší sestavu, protože Milan Kotouč musel odstoupit pro bolest zad. Do zálohy se tedy vytáhl Martin Samko a na pozici pravého beka, odkud se na stopera přesunul Sláva Jellúš, nastoupil Pepa Havel.

 

Toto vše mělo za následek dvě věci. Dokázali jsme zvýšit aktivitu směrem dopředu, ale nabídli jsme soupeři dost skulinek v naší obraně, viz zmiňovaný únik Mičína. Od takové 30. minuty už jsme byli lepší než soupeř, ale gól nepřicházel. Ten nám spadl doslova z nebe ve 39. minutě. Štefan Jungmann poslal před branku hostí vysoký míč, který se hostujícímu brankáři asi ztratil ve slunci, navíc tuto situaci brankář i podcenil a balón se od břevna odrazil k Marku Kauckému, který ho dokázal po odrazu od země propasírovat tvrdou ranou až do sítě, 1:0! První půle skončila tedy naším hodně šťastným vedením. 

Hosté se neprosadili

Do druhé půle jsem udělal další změnu. Odstoupil Doherty, na pozici útočníka se vysunul Jungmann a na pravý kraj zálohy přišel Milan Čihák. V průběhu celého druhého poločasu se ukazovalo, jak platným hráčem Čihák dokáže být. Hosté už tak nebezpeční nebyli, ale snažili se pozorně bránit a čekat na nějaký brejk nebo standardku. Po jednom volném přímém kopu se opravdu mohli gólu dočkat. Zahráli hezký signál, kdy naše nepozorná obrana čekala centr a na přední tyč jim zaběhl Jaroslav Kotík. Míč z jeho kopačky naštěstí jen orazítkoval břevno a k dorážce se hosté už nedostali! Druhý velice důležitý gól jsme dali v 62. minutě.

 

Patrik Zmeškal dokázal míč poslat před branku na Martina Samka a ten se v pádu trefil přesně, 2:0! Teprve toto vedení nás uklidnilo a věřili jsme v plný bodový zisk. Marek Kaucký měl už trochu více prostoru a do hry se dostávali i další hráči. V 70. minutě dokázal Čihák posunout míč na Jungmana, kterému sice střela nesedla, ale míč si přesto nebo právě proto našel cestu až do sítě, 3:0! Hosté už se na výraznější odpor nezmohli, my ještě jednou vystřídali a zápas už se celkem v poklidu dohrál. Nepodali jsme optimální výkon, hodně hráčů zahrálo pod své možnosti, soupeř nebyl o tolik horší, ale body v Rudné zůstaly!

 

Sestava Rudné: Soukup, Jellúš, Zmeškal, Samko, Zachař, Kaucký (86. Rott), Hartig, Kotouč M. (27. Havel), Jungmann, Doherty (46. Čihák), Jeníček

Hvězdy zápasu: Soukup, Kaucký, Havel

 

 

Autor článku: Petr Vraštil

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): „Radost mám nejen z bodového zisku, ale také se začlenění mladých hráčů (Jeníček, Havel) do týmu, když ani pro jednoho není bohužel fotbal sportem číslo jedna. O to víc si vážím jak kluci hrají a spoluhráči je berou.“




Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - M. Samko [-] , P. Zmeškal [-] , P. Zachař [-] , S. Jellúš [-] - Š. Jungmann [-] , M. Kotouč [-] (27. J. Havel [-] ) , J. Hartig [-] , M. Kaucký [-] (86. M. Rott [-] ) - L. Jeníček [-] , B. Doherty [-] (46. M. Čihák [-] )

TJ Sokol Jeneč
Š. Šmíd [-] - J. Kotík [-] , T. Rigo [-] , T. Jelínek [-] (81. J. Suchánek [-] ) , J. Mičín [-] , D. Ivanov [-] , V. Vlasák [-] , P. Slánský [-] , R. Strnad [-] , P. Valko [-] (51. M. Pecka [-] ) , F. Štefan [-] (34. J. Tarant [-] )

ŽK: 77. M. Samko - 68. D. Ivanov , 87. T. Rigo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nezhyba Milan - MICHALOVSKÝ Jakub, PROCHÁZKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Všenorský SK 14 56:21 36
2 SK Roztoky 14 60:14 36
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 14 43:26 31
4 TJ Slovan Hradištko 14 53:39 27
5 TJ Viktoria Vestec B 14 52:30 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 19
2 Jan Předota 19
3 Ihor Terekhov 12
4 Lucas Bell 12
5 Jakub Toms 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 52 65,8% 0
2 Radek Hruška 20 48,8% 0
3 Venca Likeš 16 57,1% 0
4 Jaromír Bělunek 4 57,1% 0
5 Miroslav Liška 3 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku