Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd opět bez zaváhání


Branky


0

Dlouhý Újezd rozehrál svůj dvojzápas proti týmům z Plané fantasticky. První set zvládl v poměru 6:1. Uvidíme, zda budeme svědky tenisového výsledku i za týden, kdy se Dlouhý Újezd představí v Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli již první poločas

Domácí tým nastoupil k zápasu zodpovědně a opět to byl ten Dlouhý Újezd, který známe. Ale ani Planá nebyla bez šance naopak, k zápasu nenastoupili vůbec špatně, ale domácí obrana byla opět skvělá. Hostující val dokázal prolomit Petr Houda - ne jednou. Poprvé se mu to povedlo ve 20. minutě. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat, ve 34. minutě se tento kanonýr trefil znovu a potvrdil tak svou formu. Do poločasu však přišlo snížení z kopaček nejlepšího hostujícího střelce Daniela Kloužka, který korigoval na 2:1.

Domácí tým zaslouženě přidal k dobrému výkonu i góly

Ve druhém poločase se domácí brankostroj rozjel opravdu naplno a opět potvrdil, že momentálně jen těžko hledá obranu, co by je zastavila. Hned ve 46. minutě se prosadil Petr Földeši, který též jako Petr Houda nepotřeboval mnoho minut k tomu, aby vstřelil svůj druhý gól v zápase. V 66.minutě se trefil podruhé a zvýšil na 4:1. Hosté nedokázali odpověďet a tak přišel na řadu opět domácí tým. Postupně góly přidali ještě Lucián Gitta a trefil se také André Dravecký - 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s.
Ladislav Zeman (záložník): Výsledek rozhodně neodpovídá průběhu zápasu. My začali dobře a podařilo se nám jít do vedení o dva góly, ale soupeř snížil. Mohli jsme dát na 3:1, ale místo toho jsme byli rádi že soupeř nevyužil velkou šanci na konci poločasu a my mohli jít do šaten s náskokem Druhý poločas jsme hned v první minutě dali gól na 3:1 a hodně se uklidnili. Po gólu na 4:1 jsme hodně začali útočit a soupeře jsme pouštěli do hodně šancí. Naštěstí měl Kopi svůj den a vše co mohl chytil..my dali další 2 góly a bylo rozhodnuto. Myslím, že kdyby planá dala na 2:2, tak by výsledek nebyl tak jednoznačný.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s.
T. Kopolovič [-] - L. Gitta [-] , L. Zeman [-] , P. Houda [-] , M. Gitta [-] , V. Zeman [-] , A. Dravecký [-] , J. Bukva [-] , M. Stoklasa [-] , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Sláma [-] , G. Lanfranchi [-] , P. Brožíček [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , F. Šatra [-] , D. Kloužek [-] , P. Hlinčík [-] , P. Urbánek [-]

ŽK: 86. P. Földeši , 88. J. Bukva - 32. G. Lanfranchi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOŘAN Josef - BUČAN Ondřej (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.