3:2
(2:1)
29. L. Bydžovský (p.)
61. P. Hobza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd se rozloučil s domácím hřištěm výhrou


Branky


2. P. Pikl , 27. T. Trejbal , 58. J. Zivčák - 29. L. Bydžovský (p.) , 61. P. Hobza
0

Domácí borci doma s Částkovem brali všechny body, když jim výhru vystřelil nejzkušenější hráč Josef Živčák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým rychle vedl

Rozloučení s domácím hřištěm pro tuto setónu vzali domácí opravdu důstojně, sešla se pěkná návštěva - 60 diváků. Aby taky ne, po fotbale se šlo na dokopnou. Teď už k fotbalu, hned v úvodu domácí fanoušky rozradostnil domácí nejlepší střelec Petr Pikl, byl to pro něj desátý přesný zásah v sezóně. Když ve 27. minutě zvyšoval na 2:0 obránce Tomáš Trejbal, vypadalo to pro domácí krásně, jenže o 2 minuty později si míč na penaltový puntík postavil hostující kapitán Lukáš Bydžovský a nemýlil se. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Domácí tým dokázal vybojovat všechny body

Domácí tým z Chodského Újezdu, jenž je na posledním místě tabulky připravil pro své fanoušky dokonalou podívanou. Zvláště pak v 58.minutě propukla velká radost. Letošní padesátník Josef Živčák dokázal pokořit hostujícího brankáře a pozásluze mu patří veliká gratulace a velký obdiv. Gól na 3:1 nebyl jen pojistkou, byl dokonce i rozhodujícím gólem střetnutí, hosté totiž opět o dvě minuty později snižují na 3:2 z pohledu domácích, trefil se Pavel Hobza. Když hosté pokračovali v tlaku, bohůžel pro ně viděl druhou žlutou kapitán a střelec Lukáš Bydžovský, který musel předčasně do sprch a tak utkání skončilo vítězstvím domácích - 3:2. Dokopná byla jistě o to lepší.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Čepelák [-] , J. Zivčák [-] (70. P. Štěrba ml. [-] ) , T. Sykal [-] , P. Pikl [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

TJ Hraničář Částkov
M. Hrabovský [-] - P. Kaše [-] , P. Hobza [-] - J. Mihál [-] , P. Flíček [-] , P. Jakubec [-] - L. Bydžovský [-] , J. Jakubec [-] - D. Štípek [-] , P. Lebeda [-] , M. Špelina [-] (79. J. Nekola [-] )

ŽK: 75. M. Trejbal , 80. J. Pikl , 85. M. Růžička - 75. L. Bydžovský , 76. D. Štípek . ČK: 85. L. Bydžovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hálek Pavol - RŮŽIČKA Pavel (N), CEHLÁRIK Peter (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.