4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

One man show v Meclově, místo Kazmy účinkuje Filip Němec


Branky


24. F. Němec (p.) , 52. F. Němec , 59. F. Němec , 71. F. Němec - 1. M. Duchoň
1

Kolověč začla lépe, ale Meclov dokázal zásluhou jediného střelce otočit a vysoko zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zůstali zaskočeni po gólu Duchoně

Hostující Kolověč dokázala dokonale zaskočit domácí Meclov když hned po úvodním hvizdu hostující nejlepší střelec Miloslav Duchoň opět dokázal, proč právě on je tím nejlepším střelcem Kolovče. Jenže i domácí mají svého nejlepšího střelce. Je jím kanonýr Filip Němec a ten bude v dnešním článku ještě zmíněn. Poprvé dokázal udeřit ve 24. minutě, kdy se po schrumáži ve vápně pískala penalta. Výsledek 1:1 byl po prvním poločase zasloužený, jelikož jsme viděli šance na obou stranách.

Druhý poločas už ovládl domácí Meclov

Do druhého poločasu vstoupil lépe Meclov, do šance se dostal Filip Němec, který se většinoi nemýlí. Nemýlil se ani teď a míč už po cestě do brány nikdo nezastavil. Domácí tak otáčí vývoj zápasu ve svůj prospěch a vedou 2:1. I přes vysoké teploty se hrál pěkný, férový zápas a nejvyšší návštěva kola, která dorazila právě do Meclova nemusela litovat (100 diváků). Svou show jim nadále předváděl Filip Němec, hattrick tento borec kompletuje již v 59.minutě. Aby toho nebylo málo, sám Filip Němec přidává pojistku na 4:1. V 71. minutě je tak rozhodnuto. V 80. minutě pak za potlesku domácích, ale i hostujících fanoušků hřiště opouští hrdina utkání - Filip Němec.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Večeřa [-] , M. Kubica [-] (77. J. Suchý [-] ) , F. Němec [-] (80. A. Stodola [-] ) , M. Obdržálek [-] , V. Kafka [-] , J. Čižikov [-] , J. Kozák [-] , R. Kopperberg [-] (46. M. Nidl [-] ) , J. Pačesný [-] , P. Vogeltanz [-]

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - T. Lucák [-] , M. Záhrobský [-] (59. M. Diviš [-] ) , M. Pluhař [-] , J. Kainzmeier [-] , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , J. Milota [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PENA Miroslav, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 6. 2017 13:42
pohádka