T. Koutný 16. (p.)
1:5
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd po šesti zápasech inkasoval a dokonce prohrál první poločas, pak přišla show na kterou jsme zvyklí


Branky


16. T. Koutný (p.) - 52. A. Dravecký , 66. P. Houda , 74. J. Bukva , 78. A. Dravecký , 89. T. Janků
0

Výsledek napovídá jednoznačnému průbehu, Sparta se však na výsledek hodně nadřela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapení ze strany domácích, ale i ze strany hostí

Hostující Újezd patří na jaře bezpochyby k nejlepším týmům, jejich výkony předčily snad všechna očekávání, zkrátka prostě jim to šlape. Ale tento poločas si za rámeček nedají. V Boru totiž v prvním poločase padl jenom jeden gól. Gól z kopaček domácích přišel v 16.minutě. Po faulu brankáře Kopoloviče se z penalty prosadil Tomáš Koutný. Zápas se hrál ve vysokém tempu a hosté spalovali šanci za šancí. Nejlepší střelci týmu zatím mlčeli a tak se čekalo na poločas jako na smilování.

Dokonalý obrat, zápas na který jsme zvyklí, když hraje Dlouhý Újezd

Druhý poločas byl vlastně jen pokračováním toho prvního. Hosté byli i nadále aktivnější, narozdíl od prvního poločasu, jim to však ve druhém poločase vycházelo i v zakončení. Jako první se prosadil a dokázal srovnat André Dravecký. A trvalo to jen 21 minut druhého poločasu, než hosté dokázali otočit vývoj utkání. Trefil se jeden z nejpovolanějších - Petr Houda. Tohle vlilo krev do žil hostů, naopak odrovnalo domácí tým. Postupně se prosadili ještě Jakub Bukva, André Dravecký a Tomáš Janků. Vyhrocené utkání pak ukončí dvě červené karty. Z řad domácích Jiří Stránský. Hosté pak dohrávali v 10 kvůli dvougólovému Draveckému.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - T. Koutný [-] , R. Bláha [-] (46. J. Burda [-] ) , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-] , P. Zeman [-] , J. Stránský [-] , M. Michl [-] (76. M. Jágrik [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Maczko [-] , J. Zeman [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - P. Houda [-] , M. Gitta [-] (79. R. Bučan [-] ) , V. Zeman [-] , A. Dravecký [-] , M. Vrba [-] , J. Bukva [-] , M. Stoklasa [-] , T. Janků [-] , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-]

ŽK: 10. M. Michl , 33. J. Stránský - 15. T. Kopolovič , 29. P. Földeši , 61. A. Dravecký . ČK: 81. J. Stránský - 90. A. Dravecký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rada Jiří - BLAHUTA Josef (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.