2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá překvapivě ztratila se Staňkovem a tím i šanci na titul


Branky


65. R. Ovčačík , 87. R. Ovčačík (p.) - 33. V. Voves , 42. V. Voves , 49. M. Kucharič , 66. V. Voves
0

Domácí Chodová Planá doma nestačila na Staňkov, který si odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi dobrý první poločas odehrál Staňkov

Do prvního poločasu vstoupily oba týmy trochu ustrašeně, znát to bylo jak na předváděné hře, tak na zakončování šancí. Šance jsme viděli na obou stranách, za domácí byl nebezpečný Pavel Chval, ale to asi netřeba psát. Hostující tým měl však také svého hrdinu, kterého ještě nejednou zmíníme, je ním Václav Voves. Ten si ve 33.minutě našel míč a poslal ho za záda bezmocného golmana. Tentýž hráč se však ještě do poločasu stihnul prosadit znovu a rázem bylo vše jinak. Domácí jako opaření nedokázali do poločasu odpovědět a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Náznak dramatu, které se však nekonalo

Domácí borci si v kabině k výkonu a výsledku jistě řekli své, naopak hosté mohli být spokojeni, ale za žádnou cenu nechtěli přestat hrát a tak i nadále sledujeme fotbal se šancemi na obou stranách. Ovšem opět se trefují hosté a hned po poločase tak tlučou hřebík přesně na hlavičku. Ve 49.minutě se prosazuje Milan Kucharič, který na hřiště přišel o poločase a tak mu stačily pouze 4 minuty aby zvýšil na 0:3. V 65.minutě se konečně trefují také domácí, trefil se Rudolf Ovčačík, jenže radost trvala asi minutu. Hostující hrdina Václav Voves kompletuje hattrick a opět je to o 3 góly. V úplném závěru pak ještě po faulu hostujícího brankáře proměňuje penaltu Rudolf Ovčačík. Do konce zápasu se však už nic nestalo a zápas končí překvapením.. 2:4.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
K. Petrželka [-] - P. Tomek [-] (23. D. Hanko [-] ) , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , J. Abramčuk [-] , V. Vyskočil [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] (55. R. Seitz [-] ) , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Gust [-] , D. Drudík [-] , J. Bron [-] (46. M. Kucharič [-] ) , V. Voves [-] , J. Šimůnek [-] , J. Kubina [-] , P. Štverka [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , L. Zahoř [-]

ŽK: 84. P. Chval - 43. L. Zahoř , 50. P. Štverka , 58. D. Drudík , 87. L. Jánský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KRAUZ Jan - MASTNÝ Miroslav (N), ZAHOŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.