1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov zvládl otočit zápas v Horšovském Týně a drží si první místo v tabulce


Branky


0

Domácí tým nezvládl udržet vedení a nakonec se projevila síla Mrákova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí "Horšák" zaskočil favorita

Domácí Dynamo mělo co napravovat, minulý víkend sehrálo zápas jako z nejhorších představ a v Dlouhém Újezdu schytalo debakl. Prohráli tam 7:0 a tak měli rozhodně co zlepšovat. Do zápasu nevstoupili špatně, šance byly na obou stranách, ale jak již všichni víme hostující defenzíva za zády se skvěle chytajícím Ondřejem Korbou je takřka nepropustná. I přesto se 100 fandů dočkalo prvního gólu právě od domácích. Prosadil se Lukáš Sobolík, pro kterého to byla teprve druhá trefa v této sezóně. Do kabin se tak šlo překvapivě lépe domácím, kteří po 45 minutách vedli 1:0.

Obrat Mrákova

Mrákov si stále drží největší naděje na postup, ale v Horšovském Týně nesměl zaváhat, v tabulce by mu na konci mohl chybět každý bod, jelikož Chodová Planá, Meclov a už i Dlouhý Újezd mají opravdu vynikající formu. Mrákov proto nesměl zaváhat a vstup do druhého poločasu vypadal přesně podle toho. Hosté se prosadili v 66. minutě z kopaček spíše střídajícího Vojtěcha Vojtka, který nejednou Mrákovu zachránil zápas, i dnes odstartoval obrat. Tento obrat dokončil v 73. minutě také spíše střídající Pavel Váchal. Hosté tak dokázali během 7 minut naprosto obrátit zápas a do konce zápasu si výsledek pohlídali, když ještě v 88. minutě oslabil domácí po druhé žluté Jiří Jurko.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Novák [-] - R. Ebenhöh [-] (61. O. Mothejzík [-] ) , M. Čedík [-] , P. Vavřička [-] , T. Macek [-] , M. Blacký [-] , R. Šindelář [-] , J. Jurko [-] , T. Novák [-] , L. Sobolík [-] , D. Pták [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] , J. Dufek [-] - T. Duffek [-] (59. V. Vojtko [-] ) , J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] (64. A. Kopecký [-] ) , V. Duffek [-] - M. Růžek [-] (83. M. Kabourek [-] ) , P. Váchal [-] (89. P. Michálek [-] )

ŽK: 50. R. Šindelář , 82. J. Jurko . ČK: 88. J. Jurko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.