Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si udrželi první místo minimálně do středy


Branky


0

Hosté urvali zápas až v závěru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům

Na lídra tabulky se v Boru přišlo podívat 50 diváků a každý kdo čekal gól od kanonýra Pavla Chvala se dočkal již v 18. minutě. Hostující ostrostřelec otevřel skóre zápasu - 0:1. Vedení si však hosté neudrželi dlouho. O čtyři minuty později - v minutě 22. se prosadil domácí Jiří Stránský a bylo srovnáno - 1:1. Formu však potvrdil další člen sestavy kola Rudolf Ovčačík, jenž dokázal vrátit vedení na stranu hostů již ve 28.minutě. První poločas nabídl šance na obou stranách, z gólů to však bylo vše a do kabin se šlo za stavu 1:2.

Chodová Planá zvládla závěr utkání

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy aktivně a dál si vytvářely šance. V 60. minutě se jednu ze šancí podařilo proměnit domácímu Martinu Michlovi, pro něhož to byl již 7. přesný zásah v právě probíhající sezóně. Už už to vypadalo na remízu a následné pokutové kopy a také komplikace v boji o postup pro Chodovou Planou. Hostujícím spasitelem byl však Jindřich Pelán, pro kterého to byl sice již 14. gól v sezóně, ale na jaře teprve druhý, ale myslím si, že přišel pro hosty v pravou chvíli. Hosté si vedení pohlídali a získali plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Utkání to bylo vyrovnané se šancemi na obou stranách. Bylo to těžké, aspoň pro nás starší (smích) jelikož je celý týden kolem 8° a najednou o víkendu 25°, to nebylo příjemné. Děkuji všem za bojovnost a až do konce za vůli vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - M. Jágrik [-] (78. V. Hlaváč [-] ) , R. Bláha [-] (25. J. Boško [-] ) , P. Zeman [-] , J. Andrle [-] (61. M. Hocmann [-] ) , J. Stránský [-] , M. Michl [-] , J. Pokorný [-] , J. Maczko [-] , J. Zeman [-] , F. Pták [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] (87. J. Abramčuk [-] ) , J. Abramčuk [-] , V. Benedikt [-] (61. M. Šmolík [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , V. Vyskočil [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-] (53. J. Sloup [-] )

ŽK: 79. J. Stránský - 72. J. Plecitý , 79. P. Chval .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - BLAHUTA Josef (N), MATYS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.