T. Trejbal 30.
M. Trejbal 52. (p.)
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Chodský Újezd byl více než obstojným soupeřem


Branky


30. T. Trejbal , 52. M. Trejbal (p.) - 29. P. Váchal , 55. P. Rybár , 59. J. Stýskal
0

Favorizovaný Mrákov se nakonec o body v Chodském Újezdě po dobrém výkonu domácích právem obával

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly připravili dramatický druhý poločas

Zápas začal opatrně, hostující Mrákov, který si chtěl spravit chuť po minulém víkendu, kdy získal pouze bod s rozjetým Meclovem se snažil hrát kombinačně a dostával se do šancí, jednu ze šancí se jim povedlo proměnit v 29.minutě, poprvé v sezóně se prosadil Pavel Váchal. Hosté se ani nestihli doradovat z právě vstřelené branky, když zaútočili domácí. Na konci gólové akce stál obránce Tomáš Trejbal, pro něhož to byl druhý gól na jaře. Po rychlé reakci domácích zůstali hosté jako opaření a do přestávky se síť již nerozvlnila ani na jedné straně.

Mrákov proti oslabenému týmu domácích dokázal urvat všechny body

Do druhého poločasu šly oba týmy s jasným cílem, vstřelit branku a pohlídat si vedení. Domácí Chodský Újezd si vypracoval slibnou příležitost, ukončena byla až hvizdem sudího, jenž postřehl faul ve vápně hostí a ukázal na penaltový puntík. Domácí Martin Trejbal penaltu proměnil a domácí vedli 2:1. Vedení jednoho z týmů však opět netrvalo dlouho. Za hosty se prosadil ve formě hrající Pavel Rybár, to se psala 55. minuta. O minutu později dostal žlutou kartu domácí střelec první branky Tomáš Trejbal. Když se v 59. minutě dokázal prosadit Jaroslav Stýskal, hosté podruhé v zápase vedli. Navíc domácí Tomáš Trejbal si nepočínal zrovna ukázkově a od sudího viděl druhou žlutou kartu už v minutě 65. Obrana Mrákova, jak je o ní známo fungovala tak jak měla a vítězství si Mrákov pohlídal.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba (brankář): Kromě 3 bodů bohužel nelze na našem výkonu najít žádná další pozitiva. Domácí jsme zbytečně pouštěli do hry a nakonec jsme se o výsledek museli strachovat až do posledních minut. Nezbývá než se z vlastních chyb poučit a v dalších zápasech je neopakovat.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Founě [-] (61. R. Miklas [-] ) , T. Sykal [-] (83. P. Štěrba ml. [-] ) , L. Kozák [-] , J. Zivčák [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , J. Dufek [-] , L. Čermák [-] , V. Vojtko [-] (46. M. Smazal [-] ) , P. Vondraš [-] - V. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , T. Duffek [-] - P. Váchal [-] (88. P. Michálek [-] ) , M. Růžek [-] (69. M. Kabourek [-] )

ŽK: 56. T. Trejbal , 67. J. Pikl , 71. P. Pikl , 75. L. Kozák , 84. L. Pikl st. - 28. P. Rybár , 44. P. Váchal , 52. P. Vondraš , 80. L. Čermák . ČK: 65. T. Trejbal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - OPAVA František (N), KŮGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.