1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola, dá se říct, skončil ztrátou a zklamáním pro oba celky


Branky


0

Zápas, který neměl favorita se podle toho také odvíjel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velmi vyrovnaný

Na zápas třetího a čtvrtého celku tabulky si našlo cestu krásných 150 diváků, kteří si fotbal v prvním poločase užívali. Nesmíme však zapomenout také na soudce celého procesu. Dnešní rozhodčí byla totiž Helena Šálková, která dostala důvěru pískat tak náročné utkání. Hostující Meclov na jaře ještě neokusil hořkost porážky. Za to domácí Mrákov se potýkal s výbornou obrannou fází podpořenou brankářem Korbou, ale dopředu to nebyl také žádný hit. Do vedení k nelibosti domácích příznivců šel hostující Meclov, to když se prosadil středopolař Jevgenij Čižikov, konkrétně se trefil ve 21.minutě.

Vydřený bod

Druhý poločas začal tak, jak první skončil, oba týmy ještě hodně zasahují do bojů o titul a následný postup a tak se hrálo spíše opatrně ze zajištěné obrany. Když už byla k vidění nějaká šance, buď ji scházela finální fáze nebo zakročili oba dva skvěle chytající brankáři. Na domácí straně neomylný Ondřej Korba a na hostující pak Marián Regenda. Naprostá senzace pro domácí se udála v úplném závěru utkání. Domácím se podařilo srovnat až v 91. minutě a to když se prosadil střídající Pavel Michálek, jenž se na hřišti objevil až v 77. minutě. Vydařené střídání domácích poslalo zápas do penalt.

Štastnější hosté

V penaltách před týdnem Mrákov uspěl, stačily mu pouze tři proměněné penalty. Domácí borci proměnily penalty opět tři, ale tentokrát to nestačilo. Hostující Meclov se prosadil pětkrát a bere tak bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba (brankář): Hrálo se před početnou diváckou kulisou a myslím, že diváci viděli velmi zajímavé utkání plné šancí, které svou kvalitou odpovídalo postavení obou klubů v tabulce. Více šancí jsme si vytvořili my, ale kvůli neproměňování i těch nejvyloženějších jsme nakonec byli rádi za vyrovnání v posledních minutách.

TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov (záložník): Všichni jsme se těšili na tenhle zápas! Chtěli jsme samozřejmě prodloužit vítěznou sérii. Bylo vidět, že jde o hodně a nikdo nechtěl udělat chybu. Dokázali jsme vstřelit důležitou branku v prvním poločase. Druhý poločas už jsme se přizpůsobili ke hře domácích k nakopávaným balonum. Defakto chtěli jsme to nějak ubránit a přidat druhou branku z brejku. Měli jsme tutové šance na zvýšení náskoku, ale finální část nám tento zápas nevycházela. Bohužel se uplatnilo pravidlo nedáš-dostaneš ! V nastavení jsme dostali hloupý gól. Nakonec dva body jsou pro nás zklamání a ztráta v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , L. Čermák [-] (84. M. Kabourek [-] ) , P. Vondraš [-] , J. Dufek [-] - T. Duffek [-] (88. A. Kopecký [-] ) , J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] (77. P. Michálek [-] ) , V. Duffek [-] - M. Růžek [-] , P. Váchal [-] (72. V. Vojtko [-] )

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , M. Kubica [-] (84. R. Kopperberg [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Večeřa [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , J. Pačesný [-] , J. Kozák [-] , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-]

ŽK: 31. M. Smazal , 78. M. Růžek - 24. P. Vogeltanz , 90. J. Pačesný , 93. R. Kopperberg .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠIŠKA Pavel, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.