Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá přestřílela Částkov


Branky


2

Po skvělém nástupu Částkova nakonec Chodová Planá naprosto obrátila zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný vývoj v první půlhodině

Chodová Planá bojující o postup do vyšší soutěže přivítala soupeře s opačného pólu tabulky a to Hraničář Částkov, který na domácí půdě zvládl těžký zápas s týmem FK Planá. Povzbuzeni touto domácí výhrou hosté vletěli do zápasu a v 9. minutě se dostali do jednobrankového vedení po gólu Jakuba Míhala - 0:1. O deset minut později se překvapivě tento jednobrankový nások navýšil, a to po gólu kapitána hostů Lukáše Bydžovského - 0:2. Aby toho nebylo málo, překvapivě i třetí branka tohoto zápasu padla do sítě Chodové Planné! V 28. minutě se prosadil Jan Jakubec a Částkov vedl už o tři branky - 0:3. O tři minuty později se toho ujal v domácích řadách ten nejpovolanější, Pavel Chval snížil na rozdíl dvou branek - 1:3. Ve 39. minutě se prosadil opět kanonýr Pavel Chval a domácí se konečně nadobro probudili - 2:3. Po prvním poločase jsme tak měli o drama postaráno, hosté totiž nečekaně vedli 2:3.

Domácí nic nenechali náhodě

Po překvapivé první půli nastoupila do druhého poločasu uplně jiná Chodová Planá. Ve 49. minutě srovnal stav na 3:3 Václav Benedikt. Domácí ve skvělé hře pokračovali a soupeře začli jasně přehrávat. V 52. minutě poslal poprvé v zápase do vedení domácí tým Rudolf Ovčáčik - 4:3. Domácí dokázali absolutně otočit vývoj utkání a přidali ještě další dvě branky. Jmenovitě se prosadili v 81. minutě David Hanko a minut před koncem normální hrací doby opět Pavel Chval. Konečný výsledek zápasu byl tedy 6:3, po skvělém vstupu hostů se domácí dokázali vzpamatovat a obrátit zápas ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Do zápasu jsme šli s vědomím toho, že borci z Částkova berou body i favoritům. To se potvrdilo, po 30 minutách jsme prohrávali po našich chybách 3:0. Naštěstí jsme do poločasu snížili na 3:2. Do druhého poločasu jsme po bouřce v kabině nastoupili s tím, že vyhrajeme. Musím poděkovat všem, že to zmákli.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (87. J. Abramčuk [-] ) , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (80. M. Šmolík [-] ) , J. Pelán [-] , V. Vyskočil [-] (90. R. Seitz [-] ) , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] (46. V. Benedikt [-] ) , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

TJ Hraničář Částkov
O. Cízl [-] - P. Kaše [-] , L. Marek [-] , P. Hobza [-] , D. Štípek [-] , J. Říha [-] - P. Flíček [-] , P. Jakubec [-] - L. Bydžovský [-] , J. Mihál [-] (81. J. Heinzl [-] ) - J. Jakubec [-] (71. R. Hrabovský [-] )

ŽK: 29. P. Chval - 56. J. Mihál .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jakš Jan - KREJZA Richard (N), CEHLÁRIK Peter (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2017 19:44
Jan Siska
Opraveno :)
30. 4. 2017 17:55
Gól na 2:3 dával Chval Pavel a ne a ne Sloup Jakub