1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov na domácím hřišti přivítal Dlouhý Újezd


Branky


0

Od zápasu se očekávalo, že bude vyrovnaný. To se také splnilo a rozhodnout musely pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti kralovala obranná fáze obou týmů

Při nedělním podvečeru se na hřišti v Mrákově sešlo pěkných 120 diváků a i ti přihlíželi této taktické bitvě. V takovém zápase jde o každý metr a tak to taky bylo, domácí měli sice balón více na svých kopačkách, ale k žádné vyložené šanci se zatím nedostali. To se však změnilo. Do vyložené šance se dostal domácí Jaroslav Stýskal, ale vychytal ho hostující brankář Tomáš Kopolovič. Po rychlém brejku hostů se zase vyznamenal domácí brankář Ondřej Korba a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. 

Koncert obou brankářů

Ve druhém poločase převzal iniciativu spíše Dlouhý Újezd. Ten však své šance nedokázal proměnit, ať už díky skvěle chytajícímu Korbovi nebo skvěle pracující obraně Mrákova, která je pouze o gól druhou nejlepší obranou soutěže. Domácí tým hrozil ze standartních situací, v úplném závěru se snažili strhnout vedení na svou stranu, ale ani ze závaru před brankou též skvěle chytajícího Kopoloviče branka nepadla a tak se díváci gólu v normální hrací době nedočkali a šlo se na penalty.

V penaltách se potvrdila jak forma brankářů, tak nemohoucnost střelců

Šťastnějším týmem byl domácí Mrákov - v penaltách zvítězil a stačilo mu na to ze šesti penalt proměnit pouze tři. Hostující tým dal z penalt góly pouze dva a tak bod navíc zůstal v Mrákově.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba (brankář): v prvním poločase vyrovnaného utkání mělo každé z mužstev po jedné vyložené šanci. V druhém poločase měli více šancí hosté, ale poslední šancí utkání byl závar před hostující brankou, který jen tak tak, že neskončil brankou. Penalty charakterizuje nemohoucnost střelců obou týmů. Tím ale nesnižuji zásluhy gólmanů (smích).

TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s.
Ladislav Zeman (záložník): Soupeř byl od začátku zápasu víc na balonu, ale mimo jedné nebo dvou střel si nic vážného nevytvořil. Naopak my z brejku mohli jít do vedení. Druhý poločas jsme začali dost aktivně,brzy jsme mohli jít do vedení, ale opět soupeře podržel gólman. Měli jsme do 80 minuty ještě 2 velké šance, ale ani jednu jsme neproměnili. Domácí zahrozil jen z dvou přímých kopů, jinak si nic nevytvořil, naše obrana hrála dobře. V penaltách jsme opravdu propadli, dát jen 2 ze 6 je opravdu špatný. Nejlepší hráč od nás byl Lucian Gitta který v útoku vyhrál spoustu těžkých soubojů a dokázal podržet míč.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , V. Vojtko [-] , J. Dufek [-] , P. Vondraš [-] (67. A. Kopecký [-] ) - M. Smazal [-] (60. P. Michálek [-] ) , V. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , T. Duffek [-] (60. L. Čermák [-] ) - P. Váchal [-] , M. Růžek [-] (79. M. Kabourek [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s.
T. Kopolovič [-] - L. Gitta [-] , J. Švábek [-] , M. Stoklasa [-] , L. Zeman [-] , V. Zeman [-] , T. Janků [-] , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-] , M. Vrba [-] , P. Houda [-]

ŽK: 20. J. Stýskal , 45. M. Růžek , 86. L. Čermák - 23. P. Földeši , 70. V. Zeman , 75. L. Zeman , 85. J. Švábek , 87. T. Janků .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: REIPRICH Václav - CHEJLAVA Petr, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.