5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky pro Postřekov


Branky


5. J. Pelán (vl.) , 12. J. Zdráhal , 40. P. Steinberger (p.) , 59. J. Pfeifer , 69. J. Závodný
0

Domácí Postřekov zvládl utkání o poznání lépe a připsal si veledůležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první dějství hodně napovědělo

Utkání z počátku nenabídlo žádnou vyloženou šanci a jelikož se hrálo o první místo, oba týmy hlavně nechtěli udělat chybu. Domácí však vstoupili do utkání aktivněji a ze standartní situace si hostující Jindřich Pelán vstřelil vlastní gól. Ve 12.minutě to pro domácí vypadalo ještě lépe. Po chybě hostujícího obránce Kutičky se prosadil domácí Jiří Zdráhal, pro kterého to byl na jaře již druhý gól. Ještě do poločasu o utkání definitivně rozhodl z penalty Petr Steinberger - 3:0.

Domácí tým si pohlídal vedení

Domácí obrana působila velmi kompaktně, záloha tvořila a útočníci proměnili své šance. Tak by se dal shrnout výkon Postřekova. Domácí obrana si jako jedna z mála dokázala poradit s zabijákem Pavlem Chvalem, jenž tentokrát gól neskóroval. Druhý poločas byl v režii domácích, kteří si hlídali náskok a nikam se nehnali, šance si však stále vytvářeli. Prosadil se také domácí ostrostřelec Jan Pfeifer, jenž se na jaře prosadil zatím vždy. O deset minut později, tedy v minutě 69., se prosadil také jeho kolega Jiří Závodný a bylo jak se říká vymalováno.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
Petr Tomek (trenér): Utkání ze začátku probíhalo opatrně a z obou stran nervózně, protože se hrálo o čelo tabulky. Domácí si však vytvořili převahu, kterou měli i druhý poločas a skóre se zastavilo až na 5:0. I tak bych chtěl všem svým svěřencům poděkovat.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Pfeifer [-] (83. F. Kreuz [-] ) , J. Závodný [-] , P. Steinberger [-] , R. Paluch [-] (30. D. Karlík [-] ) , J. Zdráhal [-] (85. M. Cibulka [-] ) , K. Kuboušek [-] , J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , D. Steinberger [-] , L. Ledvina [-]

TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] (77. J. Abramčuk [-] ) , V. Benedikt [-] (60. M. Šmolík [-] ) , P. Chval [-] , J. Sloup [-] , J. Pelán [-] , V. Vyskočil [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 53. D. Karlík , 56. J. Pfeifer , 85. J. Závodný , 88. F. Kreuz - 31. P. Chval , 48. V. Benedikt .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - KOHOUT Miroslav, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.