2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o šest bodů se odehrál v neděli v Horšovském Týně


Branky


0

Vyrovnaný zápas musely rozhodnout až pokutové kopy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější hosté

40 Diváků si našlo cestu na zápas domácího Dynama proti hostujícímu Slavoji a nutno říct, že se nenudili. V prvním poločase to na šance bylo celkem vyrovnané a ne jednou se vyznamenali brankáři. Vše vzal na sebe Miloslav Duchoň - třinácti gólový sniper z Kolovče se opět prosadil a ukázal jak moc důležitý je pro svůj tým, na svém kontě má již 13 gólů. Ve 33. minutě se tak poprvé měnilo skóre - 0:1. Do poločasu se už nic zajímavého nestalo a tak šli do kabiny šťastnější borci Slavoje.

Domácí tým dokázal vyrovnat

Ve druhém poločase byli lepší domácí, kteří si vypracovali spoustu gólových šancí, ale žádnou neproměnili. Zápas byl hodně ovlivněn zraněním Pavla Papa, hosté museli trochu pozměnit sestavu a vše už nasvědčovalo tomu, že zápas skončí 0:1. Avšak domácí se tíženého vyrovnání přece jen dočkali. Trefil se minutu před koncem Jan Doležal - 1:1.

Štastnější domácí

Horšovský Týn si na jaře vyzkoušel penalty již po čtvrté a hned třikrát byli úspěšní. Tentokrát domácí Dynamo proměnilo 5 penalt - Hostující Slavoj pouze 4.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Alena Foistová (věrná fanynka): První poločas byl vyrovnaný na šance, které nakonec zúročili hosté z Kolovče. Ve druhém poločase byli lepší hráči Horšovského Týna. Měli jsme několik vyložených gólovek, ale prostě chyběla koncovka. Nakonec minutu před koncem vstřelil vyrovnávající branku Doležal a horšovskotýnští se o body opět poprali přes penalty. V těch byli lepší a po zásluze si odnesli dva body.

TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň (útočník): Skoro celé utkání jsme vedli 1:0. Druhý poločas jsme museli nuceně střídat pro zranění Pavla Papa a trochu pozměnit sestavu. Vyrovnání domácích v 90.minutě nás velmi mrzelo a bereme to jako ztrátu dvou bodů. Náš nejlepší hráč byl Michal Sušický.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - T. Macek [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Čedík [-] , M. Blacký [-] , J. Doležal [-] , J. Jurko [-] , T. Novák [-] , J. Černík [-] , L. Sobolík [-] , D. Pták [-] (55. O. Mothejzík [-] )

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - F. Šlajs [-] , T. Lucák [-] (73. M. Pluhař [-] ) , M. Záhrobský [-] , J. Hruška [-] , J. Milota [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , P. Pap [-] (58. V. Pergl [-] )

ŽK: 68. J. Jurko - 68. V. Pergl , 80. M. Sušický .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PICEK Lukáš - LHOTÁK Luděk, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.