5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov přivítal na své půdě Chodský Újezd


Branky


8. F. Dolejš (p.) , 15. O. Hrdina , 49. L. Zahoř , 60. J. Bron , 65. L. Zahoř - 32. T. Trejbal , 87. P. Opava
0

Domácí si poradili s Chodským Újezdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup domácích

V zamračeném počasí se na zápas Staňkova s Chodským Újezdem přišlo podívat 65 diváků, aby sledovali své borce na cestě za třemi body. Domácí do zápasu naskočili jako dobře rozjetý vlak. Už v 8. minutě se radoval z gólu František Dolejš, který chladnokrevně proměnil pokutový kop a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 1:0. Domácí pokračovali v aktivní hře a ta jim znovu přinesla ovoce už v 15. minutě, kdy se prosadil Ondřej Hrdina a zvýšil na 2:0. Ve 32. minutě se z ojedinělé akce prosadili hosté z Újezda. Trefil se Tomáš Trejbal a snížil tak na rozdíl pouze jedné branky, což nám zajištilo zajímavou podívanou i ve druhé půli.

Skvělý nástup do druhé půle v podání domácích

Stejně jako do první půle tak i do druhé skvěle vstoupili domácí hráči. Ve 49. minutě se prosadil Lukáš Zahoř, který tak vrátil klid na kopačky domácím - 3:1. Poté se domácí zhruba na deset minut odmlčeli, ale pak začli znovu úřadovat a během pěti minut dokázali definitivně rozhodnout zápas. Nejprve se v 60. minutě trefil Jan Bron, který zvýšil na rozdíl čtyř branek a o pět minut později vzal všechny naděje hostujícím na bodový zisk opět Lukáš Zahoř - 5:1. Kosmeticky upravil skóre v 87. minutě a zmírnil tak prohru Chodského Újezda na 5:2 Pavel Opava. Domácí tak duležitý souboj o záchranu, ve kterém přivítali poslední tým tabulky zvládli a odnáší si tři body.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Pinc [-] (78. M. Liška [-] ) , J. Kubina [-] (61. V. Voves [-] ) , P. Štverka [-] , J. Bron [-] , O. Hrdina [-] , J. Vrba [-] , F. Dolejš [-] , M. Vachtl [-] (75. T. Výrut [-] ) , L. Zahoř [-] , J. Šimůnek [-] (66. V. Záhoř [-] )

TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - L. Kozák [-] , T. Vomáčka [-] , J. Zivčák [-] (61. R. Miklas [-] ) , T. Sykal [-] (66. M. Founě [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

ŽK: 7. M. Růžička , 71. M. Founě .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Jakš Jan - BÍNA Roman, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.