1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov potvrdil roli favorita


Branky


1

Domácí zápas dohrávali pouze v devíti, když nezvládli udržet nervy na uzdě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrákov plnil roli favorita

Ačkoliv poločasový výsledek 0:1 nenapovídá žádné převaze, Mrákov plnil roli favorita a celý poločas byl lepším týmem. Odměnou jim za to byla 25.minuta, kdy se po páté v právě probíhající sezóně prosadil útočník a kapitán hostí Michal Růžek. Další gól v prvním poločase nepadl a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Rozhodčí se v druhé půli nenudil

Rozhodčí Václav Červený, jenž v prvním dějství nemusel sahat pro kartu ani jednou si to musel zkusit hned ve 46' minutě po žlutém zákroku Michala Sušického a s karty se roztrhl pytel, jelikož žlutou kartu musel v druhém poločase vytáhnout hned desetkrát. V 58. minutě se prosadil Jaroslav Stýskal, pro kterého to byl třetí gól v této sezóně. Když v 70 minutě jednu z mnoha žlutých karet obdržel Michal Sušický, musel předčasně pod sprchy. Možná to hosty trochu uklidnilo a přišel trest. V 78.minutě se prosadil domácí kapitán Miloslav Duchoň, který zkompletoval první desítku gólů v této sezóně. Domácí naděje zhatil v 86. minutě Pavel Rybár, jenž byl později zvolen jako hráč utkání. Domácí Jindřich Bittengl pak ještě v 89.minutě stihl oslabit svůj tým do dalších bojů, když po druhé žluté kartě šel také do kabin předčasně. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba: V utkání s Kolovčí jsme byli po celou dobu lepším týmem a zápas jsme měli pod kontrolou. Bohužel zápas doprovázelo několik brutálních faulů. Někteří jedinci by se měli zamyslet nad zákeřností svých faulů, fotbal hrajeme pro radost a ne pro to, abychom se zranili. Hráčem utkání bych zvolil Pavla Rybára.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - J. Ledvina [-] , J. Bittengl [-] , M. Záhrobský [-] , J. Hruška [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , L. Chval [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] , J. Dufek [-] , P. Rybár [-] , L. Čermák [-] - V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , M. Smazal [-] , J. Stýskal [-] - M. Růžek [-] , M. Kabourek [-]

ŽK: 46. M. Sušický , 52. L. Chval , 69. J. Bittengl , 78. T. Mastný , 88. F. Šlajs - 64. M. Růžek , 74. J. Dufek , 88. L. Čermák . ČK: 70. M. Sušický , 89. J. Bittengl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Červený Václav - FANFULE Ladislav, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2017 22:34
Poslední zápas Aloise Wendla
Osvračín – Ve věku nedožitých 59 let náhle skonal ve čtvrtek 6. dubna 2017 Alois Wendl, legenda osvračínské kopané.
Zdroj: http://domazlicky.denik.cz/fotbal_region/fotbal-jaro-2017-alois-wendl-posledni-zapas.html