1:2p.
(0:1)
22. D. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovký Týn si veze z Boru cenné dva body


Branky


0

Ve vyrovnaném zápase o střet tabulky si v penaltách vystříleli bod navíc hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se nesl v duchu neproměněných šancí

90 diváků se přišlo podívat na první jarní domácí utkání TJ Sokolu Bor, který přivítal na svém trávníků hosty z Horšovského Týnu. Hosté vstoupili do prvního poločasu lépe měli více ze hry už v deváté minutě mohli jít do vedení, avšak šance proměněna nebyla. Tlak hostů se zvyšoval měli několi slibných střel, které neskončily brankou. Až ve 22. minutě se po centru Doležala prosadil David Mach a poslal své mužstvo do jednobrankového vedení. Jednogólové vedení vydrželo hostům do konce prvního poločasu a spokojonější do kabin, avšak s vědomím několika neproměněných přiležitostí, odcházeli hosté.

Zlepšený herní projev domácích přinesl své ovoce

Do druhého poločasu nastoupili aktivnější domácí hráči. Vytvořili si několik slibných brankových přiležitostí, které ale nedokázali proměnit. Čas domácím začal ubíhat rychle, host byli blízko zisku tří bodů, avšak pět minut před koncem rozradostnil domácí fanoušky vyrovnávacím gólem Jan Pokorný. V závěrečných pěti minutách už ani jeden z týmu nechtěl příliš riskovat a zápas tak dospěl až k penaltám.

Hosté zvládli pokutové kopy na jedničku

To co se horšovskotýnckým nepovedlo na domácí půdě s Částkovem, kde po penaltovém rozstřelu odcházeli jen s jedním bodem, to se jim povedlo na hostujícím hřišti v Boru a odnesli si tak po jednoznačném průběhu penalt, které skončili 1:4, tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Alena Foistová (věrná fanynka): V první půi jsme měli více ze zápasu my, neproměnili jsme několik šancí. V druhém dějství zase domácí tým byl aktivnější a zaslouženě srovnal zápas. V tabulce nás od sebe dělil bod se projevilo i na hřišti, oba týmy chtěli uspět co nejlépe. Na obou stranách se hodně faulovalo a rozhodčí rozdal mnoho žlutých karet. Za Horšovský Týn nejlepším hráčem utkání Tomáš Macek, hrající pozici stopera.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - T. Koutný [-] (86. V. Hlaváč [-] ) , J. Burda [-] , M. Michl [-] , J. Andrle [-] , J. Pokorný [-] , J. Maczko [-] , P. Zeman [-] , J. Zeman [-] , D. Jutka [-] , F. Pták [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - J. Jurko [-] (73. V. Šperl [-] ) , D. Mach [-] , R. Ebenhöh [-] (57. O. Mothejzík [-] ) , M. Čedík [-] , R. Šindelář [-] , T. Macek [-] , M. Blacký [-] , J. Černík [-] , J. Doležal [-] , D. Pták [-]

ŽK: 18. J. Andrle , 30. D. Jutka , 41. J. Pokorný - 30. J. Jurko , 41. R. Šindelář , 44. D. Mach .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - ČÍŽEK Ladislav (N), VĚNEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.