0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky vyzněl lépe pro hosty


Branky


0

Hned první jarní kolo přineslo ostře sledovaný šlágr mezi Mrákovem a Chodovou Planou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostů

Na zápas si našlo cestu krásných 110 diváků. O tom kolik z nich vidělo první gól můžeme pouze spekulovat. Již ve třetí minutě totiž přehodil brankáře a svým letošním třináctým gólem rozradostnil hosty Jindřich Pelán. Ten tak všem dokázal, že jeho střelecký prach přes zimu nezvlhl. Zápas byl velmi vyrovnaný a i přes nedostatek gólu velmi pohledný. Hlavní sudí Antonín Liškutín, který jak je o něm známo nechodí pro kartu daleko, vytasil hned dvě žluté karty v prvním poločase. Hříšníky byly hostující hráči Bohuslav Soukup a Jakub Sloup.

Nejlepší střelec soutěže pohřbil domácí naděje na bodový zisk

Domácí vstoupili do druhého dějství aktivněji, měli častěji míč na svých kopačkách, ale tlak to byl spíše sporadický. Obrana Chodové Plané pracovala jako švýcarské hodinky a nedovolila domácím větší ohrožení svatyně Karla Petrželky. O menší rozruch se postarali v 62. minutě domácí kapitán Michal Růžek a hostující Martin Beneš, jenž oba obdrželi od sudího Liškutína žluté napomenutí. Poté se jenom přeci domácí dostali k několika vyloženým šancím, avšak žádná z nich nebyla proměněna. Jestliže domácí chtěli pomýšlet na bodový zisk, museli hru otevřít, toho využil nejlepší střelec soutěže Pavel Chval, jenž z poloviny hřiště přehodil vyběhnuvšího a v tu chvíli již bezmocného brankaře Ondřeje Korbu - 0:2. Jinak skvělá domácí obrana byla překonána po druhé a hosté mohou slavit vítězství v zápase jara a odváží si z Mrákova velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Ondřej Kotrba (brankař): Zápas byl vyrovnaný. Druhý poločas jsme byli lepší, ale neproměnili jsme i ty nejvyloženější šance. Nejlepším hráčem z hostujcího mužstva byl Jindřich Pelán. U nás si zaslouží pochvalu celé mužstvo.

TJ Slavoj Chodová Planá
J. Abramčuk (obránce): Po vyrovnané první půli jsme se ujali vedení díky Pelánovi. Ve druhé půli měli domácí platonický tlak, ale naše obranná fáze fungovala dobře. Zápas definitivně rozhodl Pavel Chval, jenž dal gól z půlky.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] , J. Dufek [-] , P. Rybár [-] , L. Čermák [-] - V. Duffek [-] (46. M. Kabourek [-] ) , T. Duffek [-] (70. P. Váchal [-] ) , M. Smazal [-] (65. P. Michálek [-] ) , J. Stýskal [-] - M. Růžek [-] , R. Mathauser [-] (77. A. Kopecký [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (46. V. Benedikt [-] ) , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , V. Vyskočil [-] (90. M. Šmolík [-] ) , J. Plecitý [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 62. M. Růžek - 23. B. Soukup , 43. J. Sloup , 62. M. Beneš , 82. D. Hanko , 87. V. Vyskočil .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Liškutín Antonín - HÁLEK Pavol, VANĚK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.