Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze souboje o střed tabulky vyšli lépe hosté


0

Zápas dvou rozdílných poločasů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Lukáši Bydžovskému

70 diváků vidělo poklidný úvod prvního jarního klání a první branky se obecenstvo dočkalo až ve 32. minutě. Do vedení hosty poslal Lukáš Bydžovský - 0:1. Skóre zápasu se opět změnilo již o osm minut později, kdy se znovu trefil hostující záložník Lukáš Bydžovský pro kterého to byl teprve čtvrtý gól v právě probíhající sezóně. Takže už za 40. minut jarní části soutěže dokázal nastřílet stejně branek jako za celý podzim. Skvělý vstup do jarní části pro tohoto borce. Stav utkání do poločasu zůstal nezměněn a do kabin tak šli hosté z Částkova spokojenější.

Dva góly domácích poslaly zápas do penalt

To co se podařilo hostům v prvním dějství, to se podařilo domácím v dějství druhém. Již šest minut od zahájení poločasu hvizdem hlavního sudího Václava Duspivy se z gólu radoval Radek Šindelář, který si připsal na své konto již sedmou branku v této sezóně. Zápas byl velice vyrovnaný, avšak hosté stále vedli. To se ovšem změnilo v 70. minutě, kdy se zmocnil balonu čerstvý náhradník Jiří Jurko a v zakončení se nemýlil - 2:2. Ani jeden z týmu se do závěrečného hvizdu již neprosadil a tak se šlo na penalty.

Exekutoři penalt příliš úspěšní nebyli

Vyrovnaný souboj mezi Horšovským Týnem a Částkovem dospěl do penalt. Jejich exekutoři však příliš úspěšní nebyli. Hostům stačili dvě proměněné penalty k zisku dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
Alena Foistová (fanynka): Po celý zápas hráči Částkova byli lepší v osobních soubojích a byli více důraznější. Poprvé zahrozili již ve 3.minutě, kdy jasnou gólovou šanci vychytal domácí brankář Novák. Také horšovskotýnští se dostali do několika šancí. A tak podle hesla nedáš - dostaneš, hosté trestali ve 32. minutě a vzápětí ve 40. minutě. Oba góly vstřelil Lukáš Bydžovský. Po poločasové přestávce se přece jen domácím podařilo dvougólové manko smazat gólem Šindeláře z přímého kopu v 51. minutě a Jurkovo prodlouženou hlavičkou v 70. minutě. O konečném verdiktu, kdy si hosté vybojovali dva body a domácí jen bod, rozhodly v závěru penalty. I tento rozstřel ukázal nedůslednost domácích, kdy z pěti pokusů vstřelili jen jednu branku.




Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Novák [-] - M. Čedík [-] , T. Macek [-] , M. Blacký [-] , T. Novák [-] , J. Černík [-] , J. Doležal [-] , L. Sobolík [-] (71. V. Šperl [-] ) , D. Pták [-] , R. Ebenhöh [-] (55. J. Jurko [-] ) , R. Šindelář [-]

TJ Hraničář Částkov
O. Cízl [-] - P. Kaše [-] (46. P. Lebeda [-] ) , P. Flíček [-] , L. Marek [-] , D. Štípek [-] - P. Jakubec [-] , J. Mihál [-] , P. Marek [-] - L. Bydžovský [-] - D. Karban [-] , D. Burda [-] (68. L. Lebeda [-] )

ŽK: 54. P. Jakubec , 90. D. Štípek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Duspiva Václav - ŠLAUF Jiří, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.