Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strhující závěr v Tlučné! Pačejov dvě minuty před koncem vyrovnal, Šafránek v posledních vteřinách hry rozhodl o výhře Tlučné


Branky


0

Tlučná měla jistý sestup, Pačejov měl jistou baráž o udržení se v 1.A třídě. Samotné utkání zvládli lépe domácí, kteří se rozloučili s 1.A třídou vítězstvím. Teprve druhým v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škoda krásně trefil z přímého kopu

První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, i když chvílema Pačejov vystrčil růžky. Domácí však pozorně bránili a dopředu hrozili z dlouhých nakopnutých míčů za obranu. To hosté využívali spíše kombinační hru s postupným útokem.

 

První velká šance se urodila přibližně po dvaceti minutách hry a dostala se do ní domácí Tlučná. Po rohovém kopu propadl míč k Matějovi Kouřilovi, který se snažil poslat míč levou nohou do sítě, ale střele chyběla přesnost i razance, a tak míč skončil pouze v náručí brankáře Kozlíka.

 

Ve 31. minutě nedokázal ale ani brankář Kozlík zasáhnout. Miroslav Škoda totiž napřáhl z přímého kopu a míč zapadl přesně k tyči – 1:0!

 

Ke konci poločasu mohli Pačejovští vyrovnat. Jeden z hráčů hostí se po přihrávce ocitl osamocený ve vápně, ale špatně přebral míč a Kouřil ho poté postrčením tělem vyvedl z dobré pozice. Poločas tedy vyhrála Tlučná 1:0.

Kapitán Tlučné Šafránek přijel z dovolené a dal vítězný gól

Druhý poločas byl převážně v režii Pačejova, který svého soupeře velkou dávku minut tlačil. Odměnou za zvýšenou aktivitu mu byla branka z 54. minuty, která znamenala vyrovnání. O to se postaral Michal Štětina – 1:1!

 

Hosté mohli z několika šancí navýšit své vedení, ale naštěstí pro domácí neproměnili žádnou z mnoha šancí. V cestě jim také stál výborně chytající brankář Kabát. Zaskvěl se zejména při střele z trestného kopu, který byl v podobné pozici jako při brance Škody. Kabát ale předvedl fantastický zákrok, kdy míč vyškrábl nad břevno.

 

První větší šance Tlučné ve druhé půli byla hned gólová. František Paum si vzal míč u postranní čáry, obešel čtyři hráče a střelou na zadní tyč poslal Tlučnou znovu do vedení – 2:1! Psala se devětasedmdesátá minuta.

 

Hosté vyrovnali za pět minut dvanáct, lépe řečeno za dvě devadesát. Rychle vhozený aut dokázal zužitkovat Jaroslav Kubaň a už to vypadalo, že tato branka bude poslední v zápase – 2:2!

 

Tlučná se ale nevzdala a vzala si v 90. minutě vedení zpět! K centru na první tyč doklouzal Ondřej Šafránek a uzavřel tak vystoupení Tlučné v 1.A třídě vítězstvím 3:2 nad Pačejovem.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Matěj Kouřil, hráč: Jsem rád že jsme vyhráli. Na dokopné jsme potom měli dobrou náladu a myslím, že to asi slyšela celá Tlučná. Měli jsme obrovské štěstí, protože soupeř nedokázal využít šance, které měli. A také hodně pomohlo, že ve druhém poločase nastoupil náš kapitán Ondřej Šafránek, který přijel z dovolené o něco dříve, aby nám mohl pomoct, už to nikdo nečekal, že přijede. Bylo to překvapení a dokonce si i troufnu říct, že kdyby nepřijel, zápas by dopadl jinak.

TJ Sokol Pačejov
Jakub Kozlík, brankář: Do Tlučné jsme odjížděli už jen s torzem kádru, takže do pole musel od začátku zápasu i asistent trenéra. V zápase nám již o nic nešlo a proto jsme si chtěli zápas užít. První poločas jsme však soupeře ukázkově podcenili. Nebránili jsme, míče jsme jen nakopávali a celkový obraz hry byl příšerný. Tlučná si tak vytvořila množství šancí, z nich některé byly i vyložené, které se ji naštěstí nepodařilo proměnit. Prosadila se tak až z přímého kopu z hranice vápna, který zakroutil M. Škoda přes zeď a zapadl přímo k tyči. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, tvořili jsme hru, vytvářeli jsme si šance, ale jak už je tuhle sezónu klasické, tak se nám je nedařilo proměnit. Když už se nám podařilo gól vstřelit, vymysleli jsme pak v obraně nějakou chybu, kterou soupeř trestal.



Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - J. Saitz [-] , M. Škoda [-] , S. Škoda [-] , D. Černý [-] (58. S. Polák [-] ) , T. Keramidas [-] (58. O. Šafránek [-] ) , T. Žďárský [-] (78. R. Novák [-] ) , J. Tomášek [-] (65. O. Vivseanco [-] ) , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , M. Kouřil [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - Z. Voska [-] (46. P. Žák [-] ) , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , M. Kubáň [-] , F. Sedláček [-] (15. P. Choun [-] )

ŽK: 77. P. Žák .
Hráči zápasu: F. Kabát , F. Paum - V. Klásek .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - RUDA Daniel, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.